Van links naar rechts: Ad Ammerlaan, Rinke van der Helm, Julia Ammerlaan, wethouder Simon Fortuyn. Daarboven Ava Ammerlaan en Rosa Ammerlaan. (Foto: Esther Scholte Fotografie)
Van links naar rechts: Ad Ammerlaan, Rinke van der Helm, Julia Ammerlaan, wethouder Simon Fortuyn. Daarboven Ava Ammerlaan en Rosa Ammerlaan. (Foto: Esther Scholte Fotografie)

Eerste paal nieuw pand Little Dutch de grond in op Oudeland

Algemeen 5 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - Maandag 19 februari hebben de eigenaren Rinke van der Helm en Ad Ammerlaan, samen met wethouder Simon Fortuyn, het symbolische startschot gegeven voor de bouw van de nieuwe bedrijfslocatie van Little Dutch, hét eigentijdse speelgoed- en lifestylemerk voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar.

Rinke, het creatieve brein achter Little Dutch, heeft samen met haar jongste dochter Ava de officiële handeling verricht op het bedrijvenpark Oudeland, de locatie waar het nieuwe bedrijfspand gerealiseerd zal worden. Het slaan van de eerste paal was een feestelijke bijeenkomst met de aanwezigheid van de wethouder, collega’s, familie en alle betrokken partijen van het bouwproject. Rinke van der Helm: “Ik ben mega trots op waar we nu staan. Van een zolderkamertje naar een gloednieuw pand waar we ons nog meer kunnen richten op het creëren van veelzijdige en liefdevolle producten voor de allerkleinsten! Van 6 naar 60 personen. O, wat heb ik een zin om dit nieuwe avontuur op deze plek aan te gaan met ons geweldige team.” Wethouder Simon Fortuyn: “Ze zijn hier op een zolderkamer begonnen, ergens in Berkel, en dat is natuurlijk fantastisch in een gemeente die enorm groeit, net als jullie, je groeit en bloeit.” 

Onder één dak

Het nieuwe pand van Little Dutch wordt het centrale punt voor creativiteit en innovatie, waarbij ook het logistieke gedeelte geïnnoveerd wordt met een volledig gemoderniseerd magazijn. In 2025 zijn alle afdelingen van het Nederlandse kinderlabel gevestigd onder één dak, zodat het merk in de toekomst nog verder kan groeien en ontwikkelen, zowel in Nederland als in heel Europa en daarbuiten.Het nieuwe pand wordt gerealiseerd in samenwerking met Staton Bouw, In Rapport B.V., Wubben Chan Architecten, DEJA Bouwadviseur B.V., J. van Toorenburg B.V., Club L’Interieur, en de Gemeente Lansingerland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant