maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Sporthistorie bij Historische Vereniging

Sporthistorie bij Historische Vereniging

Bergschenhoek – De Historische Vereniging ‘den Berchsen hoeck’ organiseert voor haar leden op zaterdag 1 december een themabijeenkomst, waarbij de historie van de Hoekse sportverenigingen centraal staat. In het clubhuis van de 50-jarige tennisvereniging LTC Triomf zullen na de ontvangst diverse sprekers een korte inleiding houden over hun sportvereniging met afbeeldingen uit vervlogen tijden. Daarna kan men van een heerlijke maaltijd genieten en is er live muzikale omlijsting. Wie zich na de uitnodiging in de Nieuwsbrief of verenigingsblad De Kruin nog niet heeft aangemeld, kan dat nu alsnog doen via mail: hvbergschenhoek@gmail.com (met vermelding van naam en adres en aantal personen). Ook niet-leden die belangstelling hebben en overwegen lid te worden zijn welkom en kunnen zich ook aanmelden. De kosten bedragen € 10,- per persoon.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie