maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Advertorial

Advertorial

Een winkel voor wooninspiratie

Bleiswijk - Op de Plaats 9 is de woonwinkel van Will Brus, JOY A Way of Living, gevestigd. Een sfeervolle, inspirerende winkel waar iedereen van harte welkom is voor alles wat te maken heeft met de inrichting van je huis. Voor advies over een nieuwe vloer, nieuwe gordijnen of behang tot aan leuke accessoires om je huis op te vrolijken. In verschillende woonstijlen en met het professionele advies van Will.

Lees meer

Paasshow bij Kampeercentrum Cor Olie Recreatie

Bergschenhoek - De campings gaan weer open en de vakanties staan voor de deur. Tweede paasdag 22 april aanstaande wordt bij Cor Olie Recreatie een gezellige huisbeurs gehouden. Bezoekers van deze beurs kunnen in de stemming komen voor de vakantie en alvast inkopen doen. Deze dag zijn er veel extra aantrekkelijke aanbiedingen en de winkel ligt vol nieuwe artikelen om de vakantie nog leuker te maken zoals stone look servies, nieuwe spiegels, tv’s met ingebouwde receiver en schotelantennes.

Lees meer

Wethouder verricht officiële opening Josh & Juuls Foodbar

Bergschenhoek - Woensdag 10 april vond de officiële opening plaats van Josh ##+## Juuls Foodbar te Bergschenhoek. Wethouder Kathy Arends heette alle genodigden welkom. "De gemeente Lansingerland is blij met de opening van deze nieuwe horeagelegenheid, waarmee het centrum van Bergschenhoek nog 'bruisender' wordt."

Lees meer

Jonge medewerkers Albert Heijn organiseren groot paasontbijt

Berkel en Rodenrijs - Op vrijdag 19 april organiseren jonge medewerkers van Albert Heijn Westerwater 2, in samenwerking met Young Impact en Brasserie Edelweiss, een feestelijke paasontbijt voor iedereen die wil aanschuiven. Aanmelden kan uiterlijk donderdag bij de servicebalie in de winkel of bel 010 - 511 8777. Deelname is gratis.

Lees meer