dinsdag 15 oktober 2019 | week 42
Home » Advertorial

Advertorial

Kinderboekenweek in Bleiswijk

Boekhandel Muilenburg is er helemaal klaar voor: voor de Kinderboekenweek die woensdag begon en nog tot 13 oktober door zal gaan. “Veel kinderen komen niet of nauwelijks in de boekenwinkel en daarom gaan wij naar de scholen toe!”

Lees meer

Mediation in het onderwijs nu dichtbij

Lansingerland - Tijdens de Week van de Mediation - van 14 tot en met 18 oktober - wil het Centrum Onderwijs Mediation iedereen die betrokken is bij zowel het primair als het voortgezet onderwijs kennis laten maken met mediation en peer-mediation. Ze laten ervaren hoe mediation-technieken kunnen helpen bij het oplossen van conflicten in de eigen werksituatie op school

Lees meer

Franciscus Oncologiecentrum in Schiedam

Regio - Om de beste zorg aan patiënten met kanker te kunnen bieden, bouwt Franciscus Gasthuis ##+## Vlietland aan een nieuw gespecialiseerd centrum voor kankerpatiënten in Schiedam, het Franciscus Oncologiecentrum. Onderdeel hiervan is de Franciscus Borstkliniek waar zorg rondom borstkankerpatiënten centraal staat.

Lees meer

Voor Lichaam & Ziel brengt balans

Bleiswijk - De maatschappij om ons heel wordt steeds hectischer en veelal hebben we het gevoel dat we daarin mee moeten. Is dat wel zo? Willen we dat wel of verlangen we naar rust en regelmaat, naar balans in ons leven. Het lijkt niet vreemd dat we af en toe vastlopen. En wat doen we dan? Gewoon doorgaan en hopen dat het over gaat? Of gunnen we onszelf een moment van rust en ontspanning in een veilige en huiselijke omgeving.

Lees meer