zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Advertorial

Advertorial

Jumbo Westpolder in vijf dagen geheel verbouwd

Berkel en Rodenrijs - Het heeft wat zweetdruppels gekost, maar Jumbo Westpolder, gevestigd in winkelcentrum het Gouden Hart aan de Westpolderstraat 86, is na een verbouwing die vijf dagen heeft geduurd, geheel vernieuwd. Zaterdag 30 november opende Jumbo Westpolder weer haar deuren, tot vreugde van de klanten die de winkel zaterdag massaal bezochten.

Lees meer

Fource Logistics komt naar Oudeland

Berkel en Rodenrijs - Met het plaatsen van de handtekeningen bekrachtigden betrokkenen de komst van een modern en duurzaam distributiecentrum (DC) voor Fource Logistics aan de Marconisingel op bedrijventerrein Oudeland. Nadat deze feestelijke handeling maandagmiddag 2 december had plaatsgevonden kon de bouw een dag later van start.

Lees meer

Franciscus Gasthuis & Vlietland trots op behalen gouden kwaliteitscertificaat

Regio - Donderdag 21 november ontvingen Marjolein Tasche, voorzitter Raad van Bestuur, en Françoise Klessens-Godfroy, lid Medisch Bestuur, het officiële NIAZ-Qmentum certificaat uit handen van Ellen Joan van Vliet, directeur NIAZ. Franciscus Gasthuis ##+## Vlietland is hiermee opnieuw geaccrediteerd voor een periode van vier jaar.

Lees meer

CrossFit Kids en Teens lessen bij CrossFit 2712

Bergschenhoek - Vanaf deze week is het mogelijk om CrossFit Kids lessen te volgen bij CrossFit 2712 aan het Weg en Land te Bergschenhoek. De kids lessen zijn voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Sinds vorige maand worden er ook CrossFit Teens lessen aangeboden voor tieners tussen de 12 en 17 jaar.

Lees meer