maandag 16 september 2019 | week 38
Home » Advertorial

Advertorial

Ga de uitdaging aan met de Lifestyle Challenge

Berkel en Rodenrijs - De zomer zit erop en het ‘normale leven’ begint weer. Na een zomer lang genieten is het nu weer tijd om aan de slag te gaan, zowel op het werk als tijdens je workout. The Fitness Lounge daagt je uit! "Laat ons je helpen om je doel te bereiken binnen 10 weken en maak bovendien kans op een jaar lang gratis sporten!"

Lees meer

Oostlanddag nieuwsflits

Tijdens de Oostlanddag op 9 oktober staat Future Fit ondernemen centraal. In aanloop naar de Oostlanddag spreken we een aantal bekende gezichten vanuit Rabobank over dit thema. Deze week met Eelco Foorthuis, Adviseur Private Banking.

Lees meer

Uw dier is in goede handen bij De Beestenhoek

Bleiswijk - Dierenkliniek De Beestenhoek is een bekende praktijk voor gezelschapsdieren in Bergschenhoek. Minder bekend is dat zij een dependance hebben in Bleiswijk waar mensen terecht kunnen op het spreekuur. In augustus zijn ze van de kleine, beperkte ruimte aan de Van Waningstraat verhuisd naar een mooi nieuw pand aan de Dorpsstraat 87 in Bleiswijk. Op 14 september is er een Open Dag.

Lees meer

Pannenkoe blijft verrassen(d)

Lansingerland - De eerste Pannenkoe werd aan de Kruisweg in Bleiswijk geopend en is nog steeds een groot succes. Inmiddels is - na Berkel en Rodenrijs, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Leidschendam, Schiedam en Ridderkerk onlangs een achtste Pannenkoe geopend in Lisse, vlakbij De Keukenhof. Allemaal restaurants - herkenbaar aan Pannenkoe - waar je een heerlijke pannenkoek kunt eten, maar waar nog veel meer lekkere producten op de kaart staan. Kinderen zijn er van harte welkom, maar ook volwassenen; Pannenkoe is er voor elke leeftijd en voor iedere smaak. Aan de Kruisweg binnen aan tafel, maar als het weer het toestaat ook op het gezellige en ruime terras van het sfeervolle pand kan het voor iedereen een feestje worden.

Lees meer