donderdag 20 februari 2020 | week 08
Home » Advertorial

Advertorial

Van der Linde Catering + Evenementen naar Dubai Expo 2020

Berkel en Rodenrijs - Nederland neemt deel aan de Dubai Expo 2020. Deze wereldtentoonstelling wordt gehouden van 20 oktober tot 10 april 2021. Van der Linde Catering + Evenementen, gevestigd op Oudeland, zal de catering in het publieksrestaurant en de business lounge van het Nederlands paviljoen verzorgen.

Lees meer

Samen sterk in goed werknemerschap

De kranten staan er vol van en de ‘kenners’ begrijpen best dat het niet meevalt om medewerkers in de zorg binnen te houden. Onderbezetting, zwaar werk, een sfeer die niet past bij het werk. Dan vraag je je al snel af: is dat overal zo?

Lees meer

Grieks restaurant Olympus in andere handen

Berkel en Rodenrijs - Het Griekse restaurant Olympus, al vele jaren actief aan de Nieuwstraat 7 in Berkel Centrum, krijgt met ingang van deze week een nieuw gezicht. De oude eigenaar heeft zich teruggetrokken en Kostas Tsimarakis gaat er samen met zijn partner Sofie Tsipa aan de slag als de nieuwe bedrijfsleider.

Lees meer

Zeeuw & Zeeuw Kia presenteert weer de grote Sale

Zoetermeer/Lansingerland - Kia Zoetermeer - onderdeel van Zeeuw ##+## Zeeuw (voorheen Autohaag Zeeuw) zette vanaf donderdag 6 februari de deuren wagenwijd open voor de jaarlijkse Big Sale en deze duurt tot en met zondag 23 februari. Ditmaal onder de naam Sale ##+## Sale met een knipoog naar de nieuwe naam van de automotive groep Zeeuw ##+## Zeeuw. Een originele naam die verwijst naar de beide dochters van voormalig eigenaar Piet Zeeuw die het concern van hun vader hebben overgenomen.

Lees meer

Martin van der Wel Tweewielers vernieuwt

Na zeventien jaar heeft Martin van der Wel, met zijn zaak actief vanaf de hoek van de Dorpsstraat, afscheid genomen van Bike Totaal. Met een nieuw logo en een nieuwe website is die naam verdwenen en zal de zaak verder gaan als Martin van der Wel Tweewielers.

Lees meer