vrijdag 10 april 2020 | week 15
Home » Advertorial

Advertorial

Berkelse Poort presenteert laatste nieuwbouw

Berkel en Rodenrijs - Nadat 17 mei vorig jaar in aanwezigheid van ontwikkelaars, kopers en andere belangstellenden de eerste paal de grond in ging op het laatste nog braakliggende stuk van bedrijventerrein de Berkelse Poort kon een begin worden gemaakt met realisatie van 15 bedrijfsunits en 49 garageboxen. Met de entree fraai gelegen net voorbij de achterzijde van het Karweipand.

Lees meer

Orange Motors sluit zich aan bij Eurorepar Car Service

Berkel en Rodenrijs - Orange Motors Berkel en Rodenrijs heeft zich sinds kort aangesloten bij Eurorepar Car Service, een initiatief van Groupe PSA, een Franse autogroep die de automerken Peugeot, Citroën, Opel, Vauxhall en DS Automobiles omvat.

Lees meer

Van der Linde Interieur blijft actief voor elke klant

Bleiswijk - Veel mensen blijven thuis, maar uit de berichten blijkt dat het coronavirus nauwelijks of geen invloed krijgt op het klussen en aanpassen van heel wat woningen. Van huis uit werken en veel samenzijn met de andere huisgenoten is er vaak de reden van dat bewoners ook zin krijgen in een ander interieur.

Lees meer

Bekijk uw droomauto bij u thuis

Berkel en Rodenrijs - Voor wie een andere auto nodig heeft, maar in deze tijd van coronacrisis toch liever thuis blijft, biedt Automobielbedrijf Cas Lamens de mogelijkheid de occasion eerst virtueel te bekijken. 'Loop' thuis om uw droomauto heen en profiteer bovendien van een aangepaste garantieregeling.

Lees meer

Nu ook online bestellen bij Bakker Ammerlaan

Nu ook online bestellen bij Bakker Ammerlaan Lansingerland – Met het lekkers van Bakker Ammerlaan maak je er thuis gezellige dagen van. Van heerlijke taarten, tot kleine paasgebakjes, chocolade, heerlijk vers brood, stollen en natuurlijk de broodhaan. Alle producten zijn te bestellen via de bestellijst in de winkel en vanaf dit jaar ook online! Kijk op www.bakkerammerlaan.nl onder het kopje …

Lees meer

Vogelhuisje maken met Ooms Makelaars

Lansingerland - De scholen zijn tot minimaal de meivakantie gesloten en daarom heeft Ooms Makelaars Lansingerland voor de kinderen in onze gemeente iets creatiefs bedacht. Maak een vogelhuisje en wie weet win jij een leuke prijs!

Lees meer