dinsdag 20 augustus 2019 | week 34
Home » Advertorial

Advertorial

Hoe Future Fit is jouw bedrijf?

Oostland - Dit jaar vindt het grootste ondernemersevent van de regio Oostland plaats op woensdag 9 oktober. Het thema van de Oostlanddag 2019 is Future Fit! Tijdens een dynamisch middag- en avondprogramma wordt inspiratie geboden over Future Fit ondernemen en is er natuurlijk gelegenheid om te netwerken. Vijf bedrijven uit het Oostland openen die middag hun deuren voor een uniek bedrijfsbezoek.

Lees meer

Ondernemers gaan samen het zomerreces in

Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW Oostland organiseerden ook dit jaar weer de jaarlijkse gezamenlijke zomerborrel in de zomerse binnentuin van Muller ##+## Co. Met als thema van de avond de onderlinge samenwerking tussen leden van Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW.

Lees meer

Autohaag Zeeuw maakt je blij tijdens de #DOESLIEF actieweken

Regio - #DOESLIEF; misschien heeft u er al eerder over gehoord. Een kreet die in het leven is geroepen om wat aardiger tegen elkaar te doen. En ook Autohaag Zeeuw doet mee. Tijdens de #DOESLIEF actieweken stapt de klant extra voordelig in een nieuwe Renault of Kia.

Lees meer

M. de Koning Autobedrijven presenteert metamorfose

Rotterdam Ommoord - Met de complete verbouwing van hun pand aan de Vlambloem in Ommoord heeft M. de Koning Autobedrijven het voor elkaar gekregen gasten en klanten te verrassen met een pand dat als nieuw lijkt. Gasten die er in het feestelijke openingsweekend van 11 tot en met 13 juli voor de eerste keer kennis mee maakten gingen er vanuit een nieuw pand te betreden. “Slechts de spanten zijn blijven staan; verder is alles vernieuwd!” weet communicatie medewerker van het bedrijf Dagmar van der Gaag.

Lees meer