woensdag 8 april 2020 | week 15
Home » Algemeen

Algemeen

Vrijheidsgedicht

Vrijheidsgedicht Onze helden, Ze kwamen vanuit veel verre landen, met machtige wapens in hun handen. Om onze bezetter te verdrijven, maar zouden voor eeuwig bij ons blijven! Breng eens een bezoek aan de erevelden, daar liggen duizenden van die helden. Hun namen en jaren op ieder kruis, die jongens kwamen nooit meer thuis! Zij gaven toen hun jonge leven, om …

Lees meer

Gespot!

Gespot! Berkel en Rodenrijs – “Fleur-Treurwilg, symboliek voor vandaag de dag, een treurige tijd, fleurig voorjaarsweer, schetst Ruurd Visser uit Bleiswijk wat hij dacht tijdens het maken van deze foto. De treurwilg staat op het Offenbachplantsoen in Berkel en Rodenrijs.

Lees meer

Spannende tijden voor Scouting Berkel

Berkel en Rodenrijs - Het nieuwe pand staat te stralen in De Groenzoom, maar wie denkt dat Scouting Olave Sint Claire er al helemaal klaar mee is heeft het mis. Veel werk, zo wisten de leden van tevoren, zou voor rekening van de grote vrijwilligersgroep komen. Die steekt nu in een groepje elke woensdagavond en zaterdag de handen uit de mouwen in de hoop en verwachting dat de scoutinggroep op zaterdag 27 juni een schitterend nieuw gebouw kan presenteren tijdens de officiële open dag.

Lees meer

Philip rapt er op los

Bergschenhoek - De 8-jarige Philip Buurman is een liefhebber van rappen. Hij rapt graag mee met bekende rappers zoals Ali B en Snelle. Toen hij de rap van Ali B en Jandino hoorde (1,5 meter) kwam de leerling van CBS de Acker op een idee.

Lees meer

Wendy verwerkte borstkanker door het van zich af te schrijven

Bergschenhoek - Wendy Kerkhoven-de Buck uit Bergschenhoek is een knokker die positief in het leven staat. Ze is actief met het schrijven van blogs waarin zij als Divine Healing (Goddelijke Healing) schrijft. Als positieve coach voor iedereen: geniet van de dag! Voor haar is iedereen gelijk en goed op z’n eigen manier.

Lees meer