maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Algemeen

Algemeen

Projectgroep Oppervlaktewaterkwaliteit trekt aan de bel

Oostland - Natuur- en Vogelwacht Rotta en de Vereniging voor Natuur- en Milieubescherming Pijnacker maken zich al enige tijd ernstig zorgen over de kwaliteit van het oppervlaktewater in hun gemeenten en hebben daarom in januari de gezamenlijke Projectgroep Oppervlaktewaterkwaliteit Oostland opgericht.

Lees meer

Lansingerlands kampioenschap 30 Seconds

Lansingerland - Ben jij de held in het bordspel 30 Seconds? Dan maak jij kans op de felbegeerde titel Lansingerland Kampioen 30 Seconds. Het kampioenschap vindt plaats maandagavond 6 mei in Brasserie Muller ##+## Co, aanvang 19.30 uur.

Lees meer

Wat leert de school van de leerlingen

Lansingerland - Welkom bij de maandelijkse column van het duurzaamheidsplatform Lansingerland Samen Duurzaam. Vanaf deze plek wordt u geïnformeerd over wat er allemaal gebeurt rondom het thema duurzaamheid in Lansingerland.

Lees meer

De Levende Tuin Bleiswijk heeft nu ook een eigen stichting

Bleiswijk - Op vrijdag 29 maart is de stichting ‘De Levende Tuin Bleiswijk’ opgericht. De acte van oprichting is ondertekend door vertegenwoordigers van de vijf basischolen in Bleiswijk (De Poort, De Oosthoek, Anne Frankschool, Klimophoeve en De Wiekslag), BSO Zus en Zo en Melanchthon Business School/Lentiz mbo Oostland. Notariskantoor Van Benthem en Keulen uit Utrecht heeft de oprichting mede mogelijk gemaakt.

Lees meer

Outdoor Valley Obstacle Run

Bergschenhoek - Outdoor Valley bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd met een eigen Obstacle Run die in het teken staat van het jubileumjaar.

Lees meer