woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen

Algemeen

Doto ‘dansend het jaar door’

Bergschenhoek - Zaterdag 15 juni was het dan zo ver; de grote tweejaarlijkse dansvoorstelling in theater aan de Schie in Schiedam. Dit jaar was het thema ‘Dansend het jaar door’. Het was weer een daverend succes!!

Lees meer

VIP café zet de schijnwerper op besturen

Lansingerland - Ruim twintig bezoekers waren donderdagavond 13 juni present in het voor de eerste keer georganiseerde VIP café in Lansingerland. Bestuurders van verschillende vrijwilligersorganisaties, verenigingen en clubs die belangstelling hadden voor het mini college van adviseurs van Sesam Academie die ‘een goed bestuur’ centraal stelden.

Lees meer

Snelle, betaalbare en goede huisvesting hoeft geen probleem te zijn

Bergschenhoek - We kennen ze allemaal; de arbeidsmigranten die hier hun handen uit de mouwen steken om werk te verrichten. Met name bij distributiecentra en in de glastuinbouw waar de tuinders veelal een beroep op hen doen, maar huisvesting levert al snel een probleem op. Twee Hoekse ondernemers hebben daar een oplossing voor die zowel snel als goed en betaalbaar is.

Lees meer

Bergschenhoek bruist tijdens zomers Jaarfeest

Bergschenhoek - Bruisend Bergschenhoek nodigt iedereen uit zaterdag 29 juni mee te komen feesten tijdens het Jaarfeest, waarbij het hele centrum in het teken van bruisen en feest zal staan. Tussen 10.00 en 23.00 uur wacht een vol en afwisselend programma, aangeboden door de winkeliers van het centrum.

Lees meer

Het Tolhek feestelijk geopend

Berkel en Rodenrijs - Onder grote belangstelling werd woensdagmiddag 19 juni het herbouwde Tolhek midden in De Groenzoom geopend. Die taak was weggelegd voor de burgemeesters van de beide gemeenten waar voorheen tol ’t Meerhek tussen stond: burgemeester Pieter van de Stadt van Lansingerland en burgemeester Francisca Ravestein van Pijnacker-Nootdorp.

Lees meer

Hoogheemraad word je niet zomaar

Berkel en Rodenrijs - Bij de onlangs gehouden waterschapsverkiezingen werd Ruud Egas gekozen en benoemd tot Hoogheemraad van het Hoogheemraadschap van Delfland. Berkel en Rodenrijs ligt in het werkgebied van Delfland.

Lees meer