zaterdag 7 december 2019 | week 49
Home » Sport

Sport

Mijlpaal voor Schaatsvereniging Lansingerland

Lansingerland - Het heeft even geduurd maar de werkzaamheden zijn gestart voor de aanleg van een inline-skatebaan op het wielerparcours van Sportpark Noordrand aan de Doenkade nu nog bekend onder de naam Ahoy Wielerparcours.

Lees meer

Tafeltennissers TOGB kampioen

Berkel en Rodenrijs - De belangrijkste en meteen de verste uitwedstrijd voor TOGB 1 was in Middelstum, een dorpje boven de stad Groningen. TOGB had genoeg aan twee winstpartijen op de directe concurrent Klimaatgroep Stars om het kampioenschap te behalen, en dat lukte!

Lees meer

Teamsponsor hockeyteam HVB MC2

Teamsponsor hockeyteam HVB MC2 Bleiswijk – Sponsor Flex Bouwmaterialen B.V. heeft MC2 voorzien van HVB-trainingspakken. De sponsor is een zelfstandige groothandel gespecialiseerd in de verkoop van radiatoren en bouwmaterialen. Vanuit de vestiging in Rotterdam voorzien ze al tientallen jaren iedereen die gaat bouwen of verbouwen in heel Nederland en België van bouwmaterialen. Hockeyvereniging Bleiswijk is zeer blij met deze bijdrage.

Lees meer

Nieuwe sponsor voor Schaatsvereniging Lansingerland

Nieuwe sponsor voor Schaatsvereniging Lansingerland Lansingerland – De Seaco Group B.V. gevestigd in Bleiswijk en gespecialiseerd in industriële afdichtingsproducten is de nieuwe kledingsponsor voor de inline skaters van Schaatsvereniging Lansingerland. Een vijfjarig contract geeft de vereniging de mogelijkheid om de inline skaters in april 2020 van trainings- en wedstrijdpakken te voorzien. Op de foto Aad van Kleef (l), penningmeester, en …

Lees meer

Schaatsen Uitslagen Schaatsvereniging

Lansingerland – Het was best koud, zondagochtend op de ijsbaan in Den Haag, maar toch stonden er negen stoere SVL-ers aan de start. En het regende PR’s. De jongsten reden een 100/500 meter. Friso Andringa 17.08 (PR)/ 1.17.39 (PR); Fiore Koudstaal 16.01 (PR) 1.11.28. (dat was dan geen PR maar wel heel stoer overstappen in de bocht) Olaf van Ginkel …

Lees meer

Badminton Jeugdtoernooi bij PIP

Berkel en Rodenrijs - Op zaterdag 2 november werd bij badmintonvereniging PIP het negende Anaspec Badminton Jeugdtoernooi gespeeld. Door de nieuwe sponsor was het mogelijk een goed georganiseerd toernooi neer te zetten. Door 83 meisjes en jongens van 16 clubs uit een groot deel van Nederland werden er 197 singles en dubbels gespeeld in 15 onderdelen en 4 klassen.

Lees meer