dinsdag 20 augustus 2019 | week 34
Home » Sport

Sport

Puur natuur tijdens de koppelwedstrijden

Lansingerland - In alle vroegte toog een achttiental vissers zaterdagochtend 10 augustus richting de fraaie plas aan de voet van de evenementenberg op de grens van Bergschenhoek en Bleiswijk om daar deel te nemen aan de door De Bleiberg georganiseerde koppelwedstijd.

Lees meer

Loop als een team tijdens de Halve Marathon Oostland

Regio – Ga jij de uitdaging aan met je sportieve teamgenoten? Na een zomer vol luieren wil je natuurlijk in vorm komen voor het komende hockey-, voetbal- of volleybalseizoen (of iedere andere sport). Wat is er dan leuker dan met een team van je fitness-, zwem- of crossfit-maatjes aan de start te staan van een van de afstanden die gelopen …

Lees meer

Voetbal (vrouwen)

Berkel en Rodenrijs – Donderdag 15 augustus Vr2 – DSVP Vr1, 20.00 uur, scheidsrechter Ton Nelisse. Zaterdag 17 augustus trainingsdag Vr1, Vr2, Vr3 inclusief lunch gezamenlijk met de herenselectie. Dinsdag 20 augustus wedstrijd Vr1 – Ter Leede II, 20.00 uur, scheidsrechter Gerard Ouwehand. Zaterdag 24 augustus wedstrijd Vr1 thuis tegen SSS, 14.30 uur, scheidsrechter Teus van der Heiden. Zaterdag 31 …

Lees meer

Oefen- en bekerprogramma voor de regiovoetbalclubs

Lansingerland - De meeste clubs zijn met de voorbereiding begonnen voor de competitie 2019/2020. Oefenwedstrijden staan voor de eerste weken op het programma. In de laatste week van augustus zijn diverse oefenwedstrijden geprogrammeerd. Daarna, te beginnen op zaterdag 31 augustus, staan drie weekeinden met bekerwedstrijden voor de voetbalclubs op het programma.

Lees meer

Arda Yantur schittert op NK jeugdschaak

Bleiswijk - De interesse van Arda Yantur (8) voor schaken was er al op heel jonge leeftijd. Die belangstelling groeide en daarom werd vorig jaar besloten dat hij lid werd van SV Erasmus in Hillegersberg. Na drie maanden mocht hij deelnemen aan een toernooi waar hij een goede prestatie leverde door als (gedeeld) eerste te eindigen. Hierna kreeg hij de smaak nog meer te pakken.

Lees meer