woensdag 8 april 2020 | week 15
Home » Sport

Sport

Coronavirus zet het amateurvoetbal buitenspel

Lansingerland - Na de vorige week dinsdag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat. Dat geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus en in heel Nederland.

Lees meer

Zwemmer Thomas Jansen verlangt naar water

Berkel en Rodenrijs - Nu de zwembaden dicht zijn en het te koud is om in open water te zwemmen houdt Thomas Jansen (18) zijn conditie op peil door te fietsen en gebruik te maken van een roeiapparaat. Maar hoe zorgt hij ervoor dat hij zijn watergevoel niet kwijt raakt?

Lees meer

BVCB laat voorraden niet verloren gaan

BVCB laat voorraden niet verloren gaan Bergschenhoek – Door de coronacrisis is er een abrupt einde gekomen aan het sportseizoen en daarmee het verenigingsleven, ook bij BVCB. Om niets van de voorraden verloren te laten gaan en om de hardwerkende zorgafdelingen een hart onder de riem te steken worden de voorraden gedoneerd aan De Oudelandse Hof. Een mooi gebaar van …

Lees meer

Een opsteker van CVV Berkel

Een opsteker van CVV Berkel Berkel en Rodenrijs – Omdat niemand momenteel naar de voetbalclub kan gaan, heeft het bestuur van CVV Berkel bij ruim vijftig (oudere) vrijwilligers en trouwe supporters van de club prachtige Amarylissen en een kaart laten bezorgen door een aantal enthousiaste leden. De bloemen zijn mede mogelijk gemaakt door de gebroeders Havenaar. “Een geweldig initiatief van …

Lees meer

Berkelse wielerdag slaat een jaartje over

Berkel en Rodenrijs - Het bestuur van het wielercomité van de Berkelse Wielerdag heeft besloten om de 65ste Ster van Berkel, de jubileumeditie, te verplaatsen naar 2021. Dit nadat het bestuur de wielerdag al had verplaatst naar vrijdagavond 10 juni, in verband met Opperdepop. "Aflassen was niet makkelijk", weet voorzitter Leon Brabander, "maar deze tijd vraagt van veel ondernemers andere aandacht".

Lees meer