maandag 20 januari 2020 | week 04
Home » Sport

Sport

Sponsor Fundament kijkt toe

Bergschenhoek - Op zaterdag 11 januari trad het herenteam van Volley2b aan tegen WIK. Eerdere ontmoetingen dit seizoen werden overtuigend gewonnen door de heren, dus het was belangrijk de volle buit te pakken om in de titelrace te blijven. Onder toeziend oog van Norbert de Boer, eigenaar van Fundament, sinds dit seizoen sponsor van het herenteam, haalden de heren een goed niveau aan de start van de tweede seizoenshelft.

Lees meer

Lansingerland Run breekt records

Berkel en Rodenrijs – Na het succes van vorig jaar wordt de Lansingerland Run dit jaar op 16 februari voor de tweede keer georganiseerd. Start en finish zijn wederom bij Winkelcentrum Gouden Hart in Westpolder. Dit jaar zijn er ook wandeltochten. Met de afstanden van 30 en 21,1 km is de Lansingerland Run ideaal in je voorbereiding op de marathon …

Lees meer

Interclubwedstrijd Schaatsvereniging Lansingerland

Lansingerland - Schaatsvereniging Lansingerland (SVL) organiseerde vrijdag 3 januari een interclub wedstrijd op De Uithof. Een wedstrijd waar andere verenigingen uitgenodigd worden om een competitie te schaatsen en waar de resultaten worden omgerekend per team.

Lees meer

ASWH en Jesper van den Bosch nog niet op elkaar uitgekeken

Lansingerland - Ook de technische commissie van ASWH uit Hendrik-Ido-Ambacht gebruikt deze periode om te werken aan de invulling van de selectie voor het seizoen. De TC is verheugd te kunnen melden dat er overeenstemming is bereikt met aanvoerder Jesper van den Bosch over een langer verblijf op sportpark Schildman.

Lees meer

BVCB begint 2020 sportief en gezellig

​​​​​​Bergschenhoek - Op de eerste zaterdag van het nog jonge jaar organiseerde BVCB een Nieuwjaarsfestijn met activiteiten voor jong en oud. Eerst ging de E-Talents Cup van start met een kleine 50 deelnemers. 's Middags werd er afgetrapt voor het Oud en Nieuwtoernooi. Aansluitend trof men elkaar in de kantine voor een gezellige nieuwjaarsreceptie met bijbehorende speech, een hapje en een drankje en de huldiging van de winterkampioenen.​​​

Lees meer

Galik Amghar volgt bij Soccer Boys Robert Linthorst op

Bleiswijk - Voor het nieuwe voetbalseizoen is Soccer Boys een contract aangegaan met Galik Amghar (45). Met deze wisseling van de wacht bij de Bleiswijkse voetballers komt er een einde aan het hoofdtrainerschap van Robert Linthorst die vier seizoenen de eerste man was bij Soccer Boys. Een beslissing die in een goede harmonie is genomen.

Lees meer