maandag 20 januari 2020 | week 04
Home » Regio – Lansingerland

Regio – Lansingerland

10 redenen om zwemmen als goed voornemen voor 2020 te noteren

Regio – Voor je geboren wordt, ‘zwem’ je natuurlijk al heel wat af. Is het daardoor dat zwemmen zo ontspannend is? Bewezen is dat je je door het water lichter voelt en dat zwemmen je hart rust geeft. Ontspannend zwemmen vermindert stress en depressie. Maar zwemmen doet nog veel meer. Hieronder 10 redenen waarom je beter kunt gaan zwemmen dan …

Lees meer

Samen bouwen aan Lansingerland

Lansingerland - Tijdens de Nieuwjaarsreceptie werden veel mensen welkom geheten, werden handen geschud en goede wensen uitgesproken. Maar traditiegetrouw kreeg ook burgemeester Pieter van de Stadt als gastheer de microfoon om zijn blik te laten glijden over Lansingerland en haar inwoners.

Lees meer

Keuze uit 2000 tassen in Bergschenhoek

Bergschenhoek - Twee jonge, ondernemende studenten zijn een online winkel gestart waar een keuze is uit meer dan 2000 modellen tassen. Het idee van Sanne Smallegange en Claire Tunzi lijkt zich te gaan ontwikkelen tot een succesvol bedrijf.

Lees meer

Soos Rode Kruis stopt, maar gaat als gezelligheidsclub verder

Bleiswijk - Het is altijd moeilijk afscheid te nemen van iets dat vele jaren voor gezelligheid en contact met elkaar heeft gezorgd. Het in 1977 (!) gestarte clubje van slechts drie vrijwilligers dat begon met Welfare huisbezoek groeide in de loop der jaren uit tot een behoorlijk grote groep die elke veertien dagen bij elkaar kwam om te breien, te haken en één keer per jaar een Rode Kruis verkoopdag te houden. Donderdag 12 december werd deze jarenlange traditie afgesloten met een stamppottendiner.

Lees meer

Burgemeester Pieter van de Stadt blikt terug en kijkt vooruit

Lansingerland - De gemeente Lansingerland blijft groeien. Er worden veel woningen gebouwd en bedrijven zoeken hier een plek. We doen het goed in de Metropoolregio, ingeklemd tussen Rotterdam en Den Haag. Die stadsbewoners komen graag in onze dorpen en nieuwbouwwijken wonen.

Lees meer

Aanmelden klus voor NLdoet Lansingerland

Lansingerland - Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties kunnen klussen aanmelden voor NLdoet, te houden op 13 en 14 maart 2020. Of het nu gaat om schoonmaken, samen eten, het schilderen van een clubhuis of hulp bij het onderhoud van een natuurgebied, deze dagen staan tal van vrijwilligers voor jouw organisatie of vereniging klaar.

Lees meer