vrijdag 10 april 2020 | week 15
Home » Nieuws

Nieuws

Seb staat z’n mannetje voor het Wolfert Lansing

Bergschenhoek - ‘My Future is now!’ was de titel en het onderwerp waarover Seb Naber en alle andere deelnemers aan de jaarlijkse Junior Speaking Contest dit jaar een speech mochten schrijven. Dat dit in het Engels moest was een extra moeilijkheidsfactor, maar de 14-jarige Seb, leerling uit klas 2 van het Wolfert Lansing, nam die uitdaging graag aan en presenteerde hem vervolgens met verve.

Lees meer

Het gaat CBS Boterdorp om het welzijn van de leerlingen

Lansingerland - De scholen blijven nog een tijdje gesloten. Schoolleiders en leraren doen er nog een schepje bovenop. We spraken met teamleden, een ouder en leerlingen van CBS Boterdorp in Bergschenhoek hoe het onderwijs nu georganiseerd wordt en hoe iedereen het een beetje volhoudt.

Lees meer

Zwemmer Thomas Jansen verlangt naar water

Berkel en Rodenrijs - Nu de zwembaden dicht zijn en het te koud is om in open water te zwemmen houdt Thomas Jansen (18) zijn conditie op peil door te fietsen en gebruik te maken van een roeiapparaat. Maar hoe zorgt hij ervoor dat hij zijn watergevoel niet kwijt raakt?

Lees meer

Besmetting coronavirus verpleeghuis Bergschenhoek

Bergschenhoek - Verpleeghuis Oranjehoeck in Bergschenhoek is hard getroffen door het coronavirus. In de Oranjehoeck wonen 56 cliënten. Een groot aantal van hen is besmet geraakt en inmiddels zijn ook bewoners aan het virus overleden.

Lees meer