maandag 20 januari 2020 | week 04
Home » Nieuws

Nieuws

Hey, zullen we het samen doen?

Berkel en Rodenrijs - Twee vierdejaars studenten van de Hogeschool Rotterdam brachten vorige week een bezoekje aan basisschool De Parel aan de Westersingel in Berkel en Rodenrijs. Ze deelden er flyers uit aan de leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 met het verzoek die aan hun ouders te geven. Niet zo maar een folder, maar een met een boodschap en een tip; ga samen meer bewegen als je thuis bent.

Lees meer

Anne Frankschool wint project- en innovatieprijs

Bleiswijk - Zaterdag 7 december was een spannende dag voor het team City Shakers van de Anne Frankschool. Het team, met kinderen uit de groepen 6, 7 en 8, mocht naar de TU in Delft voor de regiofinale van de First Lego League (FLL). Met succes: het robotteam eindigde verdienstelijk in de middenmoot en het projectteam won de innovatieprijs.

Lees meer

Jan-Willem van den Beukel kandidaat-wethouder

Lansingerland - De fractie en het bestuur van CDA Lansingerland dragen Jan-Willem van den Beukel voor als wethouder van de gemeente Lansingerland. Van den Beukel wordt daarmee de opvolger van Albert Abee, die op 18 februari benoemd wordt als wethouder in de gemeente Westland. Jan-Willem van den Beukel is 38 jaar, woont in Berkel en Rodenrijs, is getrouwd en heeft vier kinderen.

Lees meer

Zing mee met Young Voices!

Lansingerland ##+##ndash; Young Voices, Kinder- en jeugdkoor Young Voice houdt op dinsdag 14 januari een open repetitie. Kom jij ook?

Lees meer

Parochianen nemen afscheid van Parochiehuis

Bleiswijk - Na de kerkdienst van zondag 5 januari namen de parochianen van de O.L. Vrouw Visitatiekerk aan de Hoefweg in Bleiswijk afscheid van het Parochiehuis, maar ook van de pachters Nel en zoon Martien Koot.

Lees meer