zondag 15 september 2019 | week 37
Home » Nieuws

Nieuws

Storing Heraut app voor Android gebruikers

Gebruikers van Android die de Heraut app hebben gedownload ondervinden problemen met de app. Door een storing kunnen zij de app niet gebruiken. We streven er naar de storing zo snel mogelijk te verhelpen.Voor gebruikers van IOS (Iphone, Apple Ipad) is de app gewoon toegankelijk. Wie De Heraut digitaal wil lezen kan terecht op onze website www.herautonline.nlExcuus voor het ongemak. …

Lees meer

Hoofdmacht ttv TOGB begint versterkt aan een lastige klus

Berkel en Rodenrijs - Het jonge team van Tafeltennisvereniging TOGB bestaande uit Leroy Heemskerk (17), Milo de Boer (15) en Ronald Vijverberg heeft zich voor komend seizoen versterkt met als doel handhaving in de eerste divisie. Het team, na de promotie van verleden jaar nu uitkomend in de eerste divisie, heeft als missie bij de eerste drie te eindigen in de aankomende competitie. Voor dit doel zijn er twee nieuwe spelers aangetrokken. Michel de Boer en de 24-jarige Tunesiër Adam Hmam, momenteel nummer 442 op de wereldranglijst.

Lees meer

Weg van Momenten in Lansingerland

Weg van Momenten in Lansingerland Lansingerland – Zaterdag 14 september tussen 10.00 en 16.00 uur is weer een aantal monumenten in Lansingerland te bezoeken. Ieder met zijn eigen verhaal. Gedurende de dag zijn er op enkele ‘Plekken van Plezier’ optredens van kunst en cultuur. Pak de fiets en laat u verrassen! Vanuit elke dorpskern kunt u deelnemen aan een fietstocht …

Lees meer

Goed bezochte infoavond uitbreiding Berkel Centrum West

Lansingerland - Op woensdagavond 4 september stonden in de hal van het gemeentehuis borden waarop het verloop van de grondwerkzaamheden in de komende maanden gevolgd kon worden. Gaandeweg zal de westzijde van het winkelcentrum met de huidige parkeerplaatsen en wegen veranderen in een bouwplaats waar omheen gemanoeuvreerd zal moeten worden. Dat vraagt de komende jaren veel van ondernemers aan het Versplein en het Westerwater, maar er zal alles aan gedaan (moeten) worden om de bereikbaarheid van winkels en horeca mogelijk te maken.

Lees meer

Veldwerk Halve Marathon Oostland opnieuw één groot sportief feest

Lansingerland/Pijnacker - De Halve Marathon Oostland, zondag 8 september voor het zevende achtereenvolgende jaar georganiseerd, werd ook dit keer een sportief feest voor lopers en bezoekers. Met - zoals menig deelnemer beaamde - goed loopweer en ruim 1250 deelnemers die vanuit de regio, maar ook van ver daarbuiten naar het startpunt in het centrum van Pijnacker kwamen om weer van de partij te zijn.

Lees meer

SamenLoop voor Hoop verrast iedereen

Lansingerland - Bijna 800 deelnemers beleefden - samen met familie, vrienden en bekenden - een emotioneel weekend van hoop en liefde tijdens de zaterdag 7 en zondag 8 september gehouden SamenLoop voor Hoop Lansingerland op het evenemententerrein van het Annie M.G. Schmidtpark.

Lees meer