maandag 17 februari 2020 | week 08
Home » Nieuws

Nieuws

Frauduleuze e-mail SVHW in omloop

Frauduleuze e-mail SVHW in omloop Lansingerland – Er is momenteel een frauduleuze e-mail in omloop. Deze e-mail lijkt van SVHW afkomstig maar dit is zeker niet het geval, zo meldt de gemeente Lansingerland op haar website. De verzenders dreigen met beslaglegging indien u niet overgaat tot betaling op het rekeningnummer LU326133820019489309.Ga zeker NIET over tot betaling! Deze e-mail is niet …

Lees meer

Wie helpt ons op Koningsdag 2020?

Bergschenhoek - Achter de schermen wordt er al weer volop gewerkt aan de voorbereidingen van het naderende Koningsfeest dat dit jaar op maandag 27 april gevierd gaat worden. Zo ook in Bergschenhoek waar een enthousiast vrijwilligersteam het programma al in grote lijnen op tafel heeft liggen.

Lees meer

Hugo en Anne Troost al 65 jaar een paar

Berkel en Rodenrijs - Op zondag 2 februari was het precies 65 jaar geleden dat Hugo Troost (89) en Anne Troost-Mak (89) elkaar het ja-woord gaven. Hugo is een geboren en getogen Berkelaar die het levenslicht zag aan de Bonfut als oudste van vier jongens. Anne woonde tot haar achtste in Schiebroek, waarna ze met de hele familie naar de Zuidersingel verhuisde. Ze leerden elkaar op de lagere school kennen.

Lees meer

Dick Boereboom opvolger Van Ruitenburg bij BVCB

Bergschenhoek - Het bestuur van BVCB is er in geslaagd om binnen enkele weken na het voortijdige vertrek van Gerard van Ruitenburg een nieuwe hoofdtrainer te benoemen. Deze week staat Dick Boereboom (46) op het Hoekse trainingsveld en krijgt hij de selectie van BVCB onder zijn hoede. Het bestuur en Boereboom zijn een verbintenis van anderhalf jaar met elkaar aangegaan.

Lees meer

Recordaantal inzendingen Nieuwjaarspuzzel De Heraut

Lansingerland - Ook dit jaar hebben honderden lezers van De Heraut deelgenomen aan de Nieuwjaarspuzzel. Het aantal deelnemers blijft stijgen, waarvoor we u hartelijk danken. Bram en zijn zoon Jorik (13) Wiebenga uit Bergschenhoek zijn dit jaar de gelukkige winnaars geworden.

Lees meer

Struinen met de Kapoentjes

Bergschenhoek - Natuur- en Vogelwacht Rotta organiseert woensdagmiddag 12 februari weer een activiteit met de Kapoentjes, kinderen van 4 t/m 6 jaar (samen met hun begeleiders). Meld je snel aan!

Lees meer