maandag 17 februari 2020 | week 08
Home » Politieberichten

Politieberichten

Nogmaals controle fietsverlichting

Berkel en Rodenrijs – Op donderdag 6 februari heeft de politie wederom een fietsverlichtingscontrole gehouden. Dit keer tussen 07.00 en 08.00 uur op de rotonde Oudelandselaan-Klapwijkseweg. Er werden 13 bekeuringen uitgedeeld, waarvan 12 voor het niet voeren van de juiste verlichting en één voor het rijden tegen de richting in. “We ontvingen hierover veel klachten”, aldus wijkagent Annemiek Roos.

Lees meer

Fietser gewond bij aanrijding

Berkel en Rodenrijs – Een fietser is woensdag 5 februari licht gewond geraakt bij een aanrijding op de Rodenrijseweg in Berkel. De man kwam in botsing met een automobilist en kwam ten val. Hierbij raakte hij licht gewond aan een heup. Ambulancepersoneel heeft hem ter plaatse behandeld. Zijn fiets en de auto liepen lichte schade op.

Lees meer

Man met vuurwapen in metro

Berkel en Rodenrijs – Op station Westpolder heeft de politie zaterdagavond 8 februari om ongeveer 22.30 uur een vuurwapen in beslag genomen. Kort daarvoor was de melding binnengekomen dat mensen in een rijtuig van de RandstadRail iemand met een wapen hadden gezien. Hierop is de metro op het station stil gezet en kon de 21-jarige man die in slaap was …

Lees meer

Inbraak in woning

Bergschenhoek – In een woning aan de Europasingel is zondag 9 februari ingebroken. De bewoners ontdekten bij thuiskomst dat hun huis was doorzocht. Het is niet bekend of er zaken zijn meegenomen.

Lees meer

Fietsers aangereden

Berkel en Rodenrijs – Op dinsdag 28 januari kwam een automobilist op de Oostmeerlaan in botsing met een drietal fietsers. Door de geringe snelheid waarmee de aanrijding plaatsvond, raakte er niemand ernstig gewond en bestond het letsel uit schrammen en schaafwondjes.

Lees meer

Schoorsteenbrand in de kiem gesmoord

Schoorsteenbrand in de kiem gesmoord Berkel en Rodenrijs – Brandweer en ladderwagen rukten dinsdagmiddag 28 januari even voor vijven uit voor een melding aan de Krugerlaan waar brand werd gemeld vanuit een schoorsteen in een woning. Na onderzoek bleek de brand in de kiem gesmoord en bleef de schade beperkt. Er werd door de brandweer van de gelegenheid gebruik gemaakt …

Lees meer