dinsdag 20 augustus 2019 | week 34
Home » Politieberichten

Politieberichten

Twee aanhoudingen voor inbraak

Berkel en Rodenrijs – Woensdag 7 augustus zijn door de politie twee verdachten aangehouden voor een inbraak in een woning aan de Leeweg. Een buurtbewoner alarmeerde de politie over de situatie en noteerde het kenteken van de auto toen de verdachten wegreden. Agenten zagen de auto even later rijden op de Kleiweg in Rotterdam. Beide inzittenden, een 21-jarige man uit …

Lees meer

Brand in woonhuis

Bergschenhoek – Mogelijk door kortsluiting in de zonnepanelen is er zaterdag 10 augustus brand ontstaan in een woonhuis aan de Architectenlaan. Door de brand ontstond er aanzienlijke schade aan het dak. Een belendende woning liep forse waterschade op. Er zijn geen gewonden gevallen.

Lees meer

Inbraak in personenauto

Berkel en Rodenrijs – Bewoners van het Sneekermeerplantsoen ontdekten dinsdagmorgen 6 augustus dat er was ingebroken in een personenauto. De daders hadden een zijruitje van de auto ingeslagen en vervolgens het stuur en de navigatie verwijderd.

Lees meer

‘Al Pacino’ in Bergschenhoek

Bergschenhoek – De bestuurder van een personenauto trok op donderdag 8 augustus door zijn gedrag de aandacht van de politie op de Burgemeester van Meetelenstraat. Bij controle van de auto troffen de agenten in een plastic zakje twintig zogenaamde ponypacks aan. Hierop stond de afbeelding ‘Al Pacino’. De zakjes bleken cocaïne te bevatten. Op het politiebureau bleek de 20-jarige bestuurder …

Lees meer

Personenauto gestolen

Bleiswijk – Vanaf de Grote Beer is tussen 30 juli en 4 augustus een personenauto gestolen. De grijze Volkswagen bleek omstreeks tien voor acht in de avond niet meer op zijn plaats te staan.

Lees meer

Woninginbraak

Berkel en Rodenrijs – Onbekende daders hebben zaterdag 3 augustus ingebroken in een woonhuis aan de Oranjestraat. Mogelijk zijn zij binnengekomen met gebruikmaking van een valse sleutel. Er werden een aantal ruimtes doorzocht en de bewoners missen diverse goederen.

Lees meer