maandag 18 november 2019 | week 47
Home » Politieberichten

Politieberichten

Aanhoudingen wegens heling

Berkel en Rodenrijs – Door oplettendheid van buurtbewoners heeft de politie op woensdag 6 november twee mannen kunnen aanhouden op verdenking van diefstal/heling van een personenauto. Het was de melder opgevallen dat de twee mannen zich verdacht in de wijk ophielden. Ter hoogte van de Waterlinie en het Rondeel troffen de agenten het tweetal aan. Het ging hierbij om een …

Lees meer

Gestolen fietsen

Lansingerland – Sinds maandag 4 november zijn er in de gemeente Lansingerland meerdere fietsen gestolen. Vanaf de Spoorhaven twee en vanaf de Berkelseweg en de Westpolderstraat elk één. Zet uw fiets met minimaal twee sloten vast, gebruik geen insteekslot, zet de fiets vast aan een rek, paal of ander vast object.

Lees meer

Aanrijding scooter en fietser

Bergschenhoek – Op zaterdag 9 november kwamen een fietser en een scooter met elkaar in botsing op de Waghenaerdreef ter hoogte van de HSL in Bergschenhoek. Beiden reden op het fietspad toen ze frontaal op elkaar botsten. Hierdoor brak de fiets in stukken en liep de scooter rondom schade op. De bestuurders raakten niet gewond.

Lees meer

Aanhouding dieven

Bleiswijk – Door oplettendheid van het personeel van een bedrijf aan de Kooilaan heeft de politie op woensdag 30 oktober twee dieven kunnen aanhouden op het terrein van het bedrijf. De man en vrouw, beiden afkomstig uit Frankrijk, werden betrapt op het stelen van eigendommen van bezoekers van het bedrijf. Bij doorzoeking van de auto van het tweetal werden nog …

Lees meer

Vandalisme door jongeren

Berkel en Rodenrijs – Een aantal jongeren heeft donderdag 31 oktober vernielingen aangericht bij een aantal leegstaande woningen in de Wethouder Schipperstraat. De jongens vernielden een aantal ruiten. Er zijn extra hekken geplaatst.

Lees meer

Gestolen auto in Georgië

Bergschenhoek – Deze week werd in Georgië een in 2014 vanaf de Grooten Sloot in Bergschenhoek gestolen personenauto aangetroffen. De auto zal worden teruggehaald naar Nederland.

Lees meer