maandag 20 januari 2020 | week 04
Home » Politieberichten

Politieberichten

Gewonde bij aanrijding

Berkel en Rodenrijs – Een scooterrijdster is maandag 6 januari gewond geraakt na een aanrijding op een rotonde met de Boterdorpseweg. Om ongeveer 16.00 uur kwam zij in botsing met een personenauto. Het slachtoffer is behandeld door ambulancepersoneel en vervoerd naar het ziekenhuis. Zowel de scooter als de auto liepen flinke schade op.

Lees meer

Getuigenoproep

Berkel en Rodenrijs – Tussen zondag 5 januari 23.00 uur en maandag 6 januari 08.45 uur is er iemand tegen een geparkeerde auto (witte Peugeot 508 SW) gereden. De auto stond geparkeerd in de Vogelbuurt in Berkel en Rodenrijs, op de parkeerstrook tussen de Havikenhof en de Valkenhof, achter een bus van een installatiebedrijf. De auto is vermoedelijk geraakt door …

Lees meer

Melding vuurwapen

Bleiswijk – Woensdag 8 februari werd er een melding door de politie ontvangen over een mogelijke bedreiging met een vuurwapen bij een woning in Bleiswijk. Diverse eenheden gingen direct ter plaatse en deden bij de woning en in de omgeving uitgebreid onderzoek. In de woning bleek niemand aanwezig. De zaak is in onderzoek en er zijn nog geen aanhoudingen gedaan.

Lees meer

Aanrijding op N209

Bleiswijk – Op 9 januari heeft er op de N209 omstreeks 18.00 uur een frontale aanrijding plaatsgevonden. Hierbij waren meerdere voertuigen betrokken. Twee personen liepen lichte verwondingen op. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben voor enige tijd de weg tussen de Hoekeindseweg en de Groendalseweg afgesloten. Omstreeks 19.30 uur kon de afsluiting worden opgeheven.

Lees meer

Poging inbraak

Berkel en Rodenrijs – Inbrekers hebben vrijdag 10 januari geprobeerd een woonhuis binnen te komen aan de Berkelsezoom. Zowel aan de voorzijde als de achterzijde van het pand is er sprake van braakschade.

Lees meer

Dieven stelen auto-onderdeel

Bergschenhoek – Onbekenden hebben de eigenaar van een personenauto beroofd van de katalysator van zijn voertuig. De auto stond geparkeerd aan de Ds. van Couwenhovenlaan in Bergschenhoek. Zaterdag 04 januari ontdekte de man de diefstal toen de auto veel lawaai maakte bij het wegrijden.

Lees meer