woensdag 5 augustus 2020 | week 32
Home » Advertorial » Zomerrestaurant Lommerijk met uitzicht op de Plas
Borrelen of dineren met uitzicht op de Bergse Plas.

Zomerrestaurant Lommerijk met uitzicht op de Plas

Zomerrestaurant Lommerijk met uitzicht op de Plas

Hillegersberg – Lommerrijk staat al jaren bekend als unieke locatie voor elk soort evenement voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Het restaurant is op de begane grond rigoureus verbouwd, waardoor er nu vanaf de gehele ruimte uitzicht is op de Bergse Plas. Een echt paradepaardje voor de vele gezelschappen die er iets komen vieren of zakelijk evenement verzorgen.

Net als alle overige horecabedrijven kreeg ook Lommerrijk te maken met sluiting in verband met het coronavirus en zijn op dit moment grote evenementen met meer dan 100 personen nog niet mogelijk. Hierdoor is ook gekeken naar andere mogelijkheden om gasten te ontvangen.
Lommerijk is nu tijdelijk in een van haar ruimtes het Zomerrestaurant gestart. Elke vrijdag, zaterdag en zondag kunnen gasten er vanaf 16.00 uur borrelen en a la carte dineren. Het eerste weekend is achter de rug en de reacties van de gasten zijn zeer lovend over smaak, presentatie, ambiance en de bediening. Het team van Lommerijk mag trots zijn op dit resultaat.
Bij Lommerrijk zit je deze gehele zomer goed voor een heerlijke borrel en diner in het geheel nieuwe zomerrestaurant met een waanzinnig uitzicht op de Bergse Plas.
Uiteraard hanteert ook Lommerijk alle RIVM richtlijnen en wordt aan gasten gevraagd tijdig te reserveren voor een mooie tafel met uitzicht op de Plas.
Lommerijk is gevestigd aan de Straatweg 99 te Rotterdam.