maandag 13 juli 2020 | week 29
Home » Algemeen » Zomer Estafette van Welzijn Lansingerland

Zomer Estafette van Welzijn Lansingerland

Zomer Estafette van Welzijn Lansingerland

Lansingerland – Op 28 augustus vind de Zomer Estafette plaats bij Welzijn Lansingerland. Een gezellige dagtocht op de fiets met vooral veel ontspanning en gezelligheid.

Verzamelen ’s-ochtends op de locaties van Welzijn Lansingerland. De drie groepen ontmoeten elkaar bij Ontmoet! in Bergschenhoek waar koffie met lekkers wordt genuttigd en de warming up voor de fietstocht plaatsvindt. Het estafette stokje wordt officieel uitgereikt om naar Wel-kom! en Petrus in Berkel en Rodenrijs af te reizen. Na een mooie omzwerving wordt met de fiets en estafettestokje De Leeuwerik aangedaan voor een heerlijke lunch. Na de lunch wordt de fietstocht vervolgd om weer in De Leeuwerik te eindigen met overdracht estafette en onthulling van een mooi kunstwerk en een afsluitende borrel. De dag start om 8.30 uur en om 15.30 uur vind de afsluitende borrel plaats.
Op de locaties van Welzijn Lansingerland liggen de inschrijfformulieren en het dagprogramma voor u klaar. Inleveren uiterlijk 20 augustus in op één van de drie locaties.

De kosten van de Zomer Estafette zijn € 12,50. Actiepashouders krijgen deze dag aangeboden in het kader van Actiefpasdag. Wel-Kom! Ds van Koetsveldstraat 3,Berkel en Rodenrijs, Petrus Noordeindseweg 94, Berkel en Rodenrijs, Ontmoet! Wilhelminastraat 1a, Bergschenhoek, De Leeuwerik! Leeuwerikstraat 2,Bleiswijk.
010 522 5545, info@swsl.nl welzijnLansingerland.nl.