zondag 17 januari 2021 | week 02
Home » Algemeen » Zing mee met Young Voices!
De leden van Young Voices bij de kerstrepetitie. Foto: Siemworks.

Zing mee met Young Voices!

Zing mee met Young Voices!

Lansingerland – Young Voices, Kinder- en jeugdkoor Young Voice houdt op dinsdag 14 januari een open repetitie. Kom jij ook?

Young Voices is dit nieuwe jaar weer volop aan het repeteren. Na een wat rustigere kerstperiode met alleen een knusse open repetitie voor de ouders en een kerstavonddienst in de Laurenskerk Rotterdam, staan er weer nieuwe liedjes en optredens op het programma. Zo nemen de oudere groepen weer deel aan de Matthäus Passion in Rotterdam en Schipluiden en zal 4 juli een zomerconcert met het hele koor plaatsvinden. Behalve de optredens en repetities gaat het koor in maart ook een weekendje weg om te repeteren voor het zomerconcert. Er wordt dan veel gezongen, maar het is vooral heel gezellig.
Het koor is altijd op zoek naar nieuwe leden en daarom is het 14 januari vriendjes- en vriendinnetjesdag. Koorleden mogen dan hun vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Ook als je niemand kent op het koor ben je van harte welkom! Het belooft een leuke middag te worden, waarbij wordt gezongen en er zal worden gezorgd voor drinken en wat lekkers. Mocht je niet kunnen op 14 januari, dan mag je natuurlijk altijd komen kijken bij de gewone repetities.
Kinderkoor 1 (6-9 jaar) repeteert op dinsdag om 15.30 uur in de Ark, Oranjestraat 2 te Berkel en Rodenrijs. Kinderkoor 2 (10-14 jaar) sluit om 16.15 uur aan waarna een half uur gezamenlijk wordt gerepeteerd. Zo leren de leden elkaar kennen, ervaar je hoe het is om in een grotere groep te zingen en het is ook nog eens erg gezellig. Het jeugdkoor (15+) repeteert op dinsdagavond in de Ark om 19.15 uur.
Voor meer informatie zie www.youngvoices.eu .