woensdag 27 mei 2020 | week 22
Home » fbpost » Zevende Zwem4daagse zonnig en druk

Zevende Zwem4daagse zonnig en druk

Zevende Zwem4daagse zonnig en druk

Lansingerland – De zevende editie van de Zwem4daagse, ook dit jaar weer georganiseerd door Zwemvereniging De Watervogels in nauwe samenwerking met Sportfondsen Lansingerland, werd een zonnig en sportief succes. Ruim 450 deelnemers namen vier dagen achtereen een duik in het buitenbad van De Windas.

Trees Borkus-Henskens

Tijdens de Zwem4daagse – van 1 tot en met 5 juli – zwommen de deelnemers (vier van de vijf dagen) een afstand van 250, 500 of 1000 meter per dag. Als beloning voor hun prestatie ontving iedereen op de laatste dag een medaille. Naast het zwemmen waren er ook allerlei leuke activiteiten. Daarnaast stonden sponsoren borg voor een hapje en een drankje en een springkussen.
De Watervogels koppelt elk jaar een goed doel aan de Zwem4daagse. Dit jaar werd gekozen voor Stichting Jarige Job. Vanuit de organisatie zal 50% van de opbrengst gedoneerd worden aan dit goede doel. De andere 50% is voor de zwemvereniging.
Uit handen van mede-organisator Jeffrie Berg van De Watervogels nam ambassadeur van Stichting Jarige Job Margriet Fenijn een cheque ter waarde van € 1.006 in ontvangst.

Check Also

Raymond Kraaijbeek TOGB (za) start met een volwaardige groep

Berkel en Rodenrijs - Na twee seizoenen prestatief voetbal op de zaterdag neemt de succesvolle oefenmeester Raymond Kraaijbeek (voormalig Neptunus-Schiebroek) komend seizoen het roer over van Paul van Oosten. De zaterdagvoetballers van TOGB zullen komend seizoen bestaan uit 24 spelers die allemaal bij de Berkelse club zijn opgeleid.

Geef een reactie