woensdag 27 mei 2020 | week 22
Home » Advertorial » Zeeuw & Zeeuw Kia presenteert weer de grote Sale
De jaarlijkse Big Sale duurt tot en met zondag 23 februari.

Zeeuw & Zeeuw Kia presenteert weer de grote Sale

Zeeuw & Zeeuw Kia presenteert weer de grote Sale

Zoetermeer/Lansingerland – Kia Zoetermeer – onderdeel van Zeeuw & Zeeuw (voorheen Autohaag Zeeuw) zette vanaf donderdag 6 februari de deuren wagenwijd open voor de jaarlijkse Big Sale en deze duurt tot en met zondag 23 februari. Ditmaal onder de naam Sale & Sale met een knipoog naar de nieuwe naam van de automotive groep Zeeuw & Zeeuw. Een originele naam die verwijst naar de beide dochters van voormalig eigenaar Piet Zeeuw die het concern van hun vader hebben overgenomen.

Een Sale & Sale met mooie aanbiedingen. Zoals onder andere de Picanto, maar ook de populaire Niro hybride en de Ceed Sports Wagon die allemaal met een korting tot wel 2500 euro verkocht zullen gaan worden. Voor de populaire elektrische versie van de Niro – de E-Niro – geldt een lange levertijd, maar Kia Zoetermeer heeft beslag weten te leggen op een klein aantal 2019 modellen die snel te leveren zijn. Dit geldt ook voor de E-Soul. Allemaal nieuwe auto’s uit voorraad leverbaar, dus zien, kopen en rijden; mogelijk zelfs binnen een week.

Een van de eerste

De Niro was een van de eerste elektrische modellen met een acceptabele radius. Daar is inmiddels de E-Soul bijgekomen die nu vlot te leveren is. De E-Soul is een uitgesproken, leuk en eigenwijs model. Op de 2020 modellen moet al gauw weer tot de maand september gewacht worden. Wil je dus snel de weg op met een nieuwe elektrische auto dan is aan te raden deze maand eens een kijkje te gaan nemen bij de Zoetermeerse dealer.

Complete groep

Alle merken binnen de Zeeuw & Zeeuw Groep doen mee met de grote Sale. Naast Kia zijn dat Ford, Renault, Nissan en sinds kort ook Mitsubishi. Met vestigingen in heel Haaglanden en Het Groene Hart en een verkoop die dit jaar naar een volume van al snel 13.000 auto’s kan gaan oplopen. Vestigingsmanager van Kia Zoetermeer Ruud Schot weet uit ervaring: “De Kia doet het goed. Als officieel Kia dealer richten we ons op de hele regio en dus ook op Lansingerland. Onze showroom en garage liggen op het ook voor Lansingerlanders makkelijk bereikbare bedrijventerrein Lansinghage aan de Edelgasstraat 6. We zijn een groot bedrijf met voldoende expertise in huis en alle mogelijkheden om elke klant snel en veilig de weg op te laten gaan. Met een eigen lease maatschappij (Forward lease), een assurantiekantoor (Assubliem) en een schadebedrijf. Via één loket is alles te regelen. Zo ziet het bedrijf van de toekomst er uit.”

Particulier en zakelijk

Zondag 23 februari zijn tijdens de Sale & Sale actie alle vestigingen geopend. Dus maak er een gezellig uitstapje van: “We zijn er tussen 11.00 en 16.30 uur en hebben heel veel aantrekkelijks te bieden. We kunnen veel voor particulieren, maar ook voor ondernemers betekenen en daarom nodig ik belangstellenden graag uit eens langs te komen voor een oriënterend gesprek. De koffie staat altijd klaar,” aldus Ruud Schot.
Voor meer informatie: www.zeeuwenzeeuw.nl en vervolgens de locatie uitkiezen.

Check Also

Het dak eraf bij Muller & Co

Berkel en Rodenrijs – Het team van Muller & Co telt de dagen: tot op maandag 1 juni de deuren weer open mogen en ze hun gasten weer kunnen ontvangen. Die zullen op een bijzondere manier worden verrast, want niet alleen Muller & Co opent de deuren, maar tevens een nieuw initiatief; La Bodega.

Geef een reactie