woensdag 27 mei 2020 | week 22
Home » Algemeen » Workshop PR-plan schrijven

Workshop PR-plan schrijven

Berkel en Rodenrijs – Hoe zorgt een vereniging of maatschappelijke organisatie ervoor dat zij duidelijk communiceert met ‘buiten’? En hoe kan ze dit praktisch en bondig vastleggen in een communicatie / PR plan? Doel van zo’n plan is zichtbaarheid verbeteren, aandacht trekken en laten zien wat de vereniging doet. Een plan helpt om gericht stappen te zetten en doelgroepgericht te werken. Het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland verzorgt daarover een workshop, ‘Hoe schrijf ik een PR plan voor mijn vereniging?’, op donderdag 19 september om 19.00 uur. Tijdens de workshop delen verenigingen en maatschappelijke organisaties ook hun ervaringen. Tijdens de workshop start de deelnemer al met het schrijven van een plan.
Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of 010 – 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.

Check Also

VluchtelingenWerk zoekt vrijwilligers

Lansingerland – VluchtelingenWerk Lansingerland helpt vluchtelingen die een verblijfsvergunning hebben om een nieuw leven op …

Geef een reactie