zondag 24 januari 2021 | week 03
Home » Algemeen » Wie helpt ons op Koningsdag 2020?
Achter de schermen wordt er al weer volop gewerkt aan de voorbereidingen van het naderende Koningsfeest.

Wie helpt ons op Koningsdag 2020?

Wie helpt ons op Koningsdag 2020?

Bergschenhoek – Achter de schermen wordt er al weer volop gewerkt aan de voorbereidingen van het naderende Koningsfeest dat dit jaar op maandag 27 april gevierd gaat worden. Zo ook in Bergschenhoek waar een enthousiast vrijwilligersteam het programma al in grote lijnen op tafel heeft liggen.

Trees Borkus-Henskens

Maar: in aanloop naar die vrolijke dag zijn de leden van de Stichting Nationale Feestdagen Bergschenhoek nog op zoek naar wat helpende handen. Naar enthousiaste vrijwilligers die hen een handje willen helpen en dan met name in het middagprogramma van die dag. “We zoeken mensen die – als is het maar een of twee uurtjes – bij een attractie willen staan en daarmee het feest mede tot een groot succes voor iedereen kunnen maken. We zoeken er een stuk of twintig en als je je snel aanmeldt kun je nog kiezen waar je graag bij wilt staan. Samen bij een attractie staan is ook een mogelijkheid en maakt het nog gezelliger. Je moet wel minimaal 16 jaar zijn!”

Voice van Lansingerland

Voor de vierde achtereenvolgende keer wordt tijdens Koningsdag ook de Voice van Lansingerland gekozen. Inwoners uit heel Lansingerland kunnen zich hiervoor aanmelden. Talenten van alle leeftijden die graag eens op een echt podium met publiek een lied willen zingen maken allemaal kans uitgeroepen te worden tot Voice van Lansingerland 2020. Wil je ook kans maken, meld je dan vóór 18 april aan en wie weet mag jij je na Koningsdag wel een heel jaar lang de Voice van Lansingerland noemen! Iedereen die het dorpsfeest en dorpsgevoel een warm hart toedraagt kan sponsor of donateur worden. Tevens zijn er op Koningsdag nog enkele kramen te huur voor belangstellenden.

Sponsoren en kramen

Zaterdagavond 25 april begint het Oranjefeest in Bergschenhoek al met de jaarlijkse vrolijke lampionoptocht door de wijken die ditmaal wordt vooraf gegaan door een vrolijke showband. Met als eindpunt een spetterende vuurwerkshow voor jong en oud, waarna een rustige zondag volgt en maandag de Oranjefeesten losbarsten. Een programma van de dag volgt later. Aanmelden als vrijwilliger, kandidaat voor de Voice (dat kan tot en met Pasen 12 april), sponsor of donateur kan naar email info@snf-bergschenhoek.nl.
Kijk voor meer informatie en het huren van een kraam op www.snf-bergschenhoek.nl.