donderdag 22 oktober 2020 | week 43
Home » Advertorial » Wedding in zomerse sfeer
De ijsmaker was ook zondag bijzonder populair met de presentatie van rolletjes ijs die meteen geproefd konden worden.

Wedding in zomerse sfeer

Wedding in zomerse sfeer

Bergschenhoek – Het is van Lake House, schitterend gelegen aan de plas in het Lage Bergse Bos, een goede gewoonte vier maal per jaar een presentatie te verzorgen rond het thema Wedding. “In elk seizoen, zodat de toekomstige bruidsparen de sfeer kunnen proeven van hun feest in elk deel van het jaar,” aldus Celvin, werkzaam bij Lake House en gastheer van de dag.

Zondag 20 september stond de herfsteditie van Weddings at the Lake op het programma, maar het had voor hetzelfde geld een lente- of zomereditie kunnen zijn. Met de zon hoog aan de hemel en een fraaie binnen- en buitenpresentatie genoten de gasten van het gebodene. Met binnen een sfeervolle presentatie van de trouwlocatie Lake House en fraai gedekte tafels en buiten de presentaties van de deelnemende partners die elk op hun eigen vakgebied een deel van iedere bruiloft tot een nog groter feest kunnen maken.
De toegang was gratis, maar in lijn met het landelijk beleid moest iedereen zich wel vooraf aanmelden. De gasten werden opgewacht door een maker van bruidstaarten, van ijstaarten en desserts, van vertegenwoordigers van bedrijven die zich specialiseerden in drukwerk, bruidsfotografie, audio, licht en techniek, meubilair, als wedding Nanny, zangeres, dansleraar, muzikant, ambtenaar van de burgerlijke stand en van de opbouw van feesttenten. Ze lieten de sfeer proeven en de mogelijkheden bekijken voor de ‘grote dag’ en iedereen ging huiswaarts met een hoofd vol ideeën.