zaterdag 4 juli 2020 | week 27
Home » Advertorial » ‘We leveren een keuken voor een eerlijke prijs!’

‘We leveren een keuken voor een eerlijke prijs!’

‘We leveren een keuken voor een eerlijke prijs!’

Bergschenhoek – Het jaar 2018 begon Leendert Witter als zelfstandig ondernemer aan de Julianalaan. Een hele stap voor de man die meer dan twintig jaar ervaring opdeed in de keukens. Maar hij wist precies wat hij deed en wat hij wilde: een eigen keukenzaak met niet alleen de beste materialen, maar ook de beste adviezen. Hij opende LWI Keukenvisie, aangesloten bij de internationaal opererende Keukenspecialist.

Trees Borkus-Henskens

“Ik wilde graag in en voor de regio werken waar ik zelf woon. Toen er een fraai en authentiek pand beschikbaar kwam was dat voor mij dé kans. Een pand met veel ruimte en licht waar prachtige keukenopstellingen konden worden gepresenteerd. Want dat is wat ik het liefste doe: mensen ontvangen in een sfeervolle ruimte en ze laten zien en ervaren hoe mooi een keuken er uit kan zien en wat de mogelijkheden allemaal zijn. We luisteren naar de wensen van de klant en maken vervolgens een plan op maat, zodat de klant in 3D een beeld krijgt van wat het kan gaan worden. We kunnen 90% laten zien en alles leveren. Onze keukens worden allemaal op maat gemaakt en door goede monteurs neergezet. Daarnaast zijn wij open en eerlijk in ons prijsbeleid. Alle prijzen staan bij de producten, dus er komen achteraf geen ongevraagde of ongewilde verrassingen voorbij.”

Zomeraanbieding

Op dit moment heeft LWI Keukenvisie een mooie zomermaandenaanbieding; een complete keuken voor € 4995,- met de keuze uit achttien kleuren. “Een complete keuken voor een eerlijke prijs. LWI Keukenvisie is gevestigd aan de Julianalaan 73a te Bergschenhoek, van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.30 tot 17.30 uur en zaterdag tot 17.00 uur. De keukenspeciaalzaak is tevens bereikbaar onder tel. 010 – 210 8918.