maandag 6 juli 2020 | week 28
Home » Lezersschrijven » Wat een mentaliteit

Wat een mentaliteit

Op 22 juni fietste ik op het fietspad langs de Lange Vaart in Bleiswijk.
Voor mij uit reden twee dames te paard ieder aan een kant met daar tussenin een dame met een fiets aan de hand. Een fietser voor mij belde om er langs te kunnen, dat ging net aan. Toen ik ook wilde passeren keerde een van de dames plotseling om zodat ze dwars over het fietspad stond en ze riep naar mij ‘mevrouw kijk uit!’.
Wat een mentaliteit. Het gaf mij angst en ik hoop zoiets nooit meer mee te maken.
En zo zijn er ook heel veel wielrenners die menen heer en meester te zijn op een fietspad dat toch voor alle fietsers bestemd is die willen genieten van de mooie natuur langs de Rotte.

Mw. Sjaan Rijnsburger (85 jaar)
Bleiswijk