donderdag 28 januari 2021 | week 04
Home » Algemeen » Vrijwilligers Servicepunt staan klaar om u van dienst te zijn!
Trotse vrijwilligers van het servicepunt van Samen Lansingerland met hun certificaat.

Vrijwilligers Servicepunt staan klaar om u van dienst te zijn!

Vrijwilligers Servicepunt staan klaar om u van dienst te zijn!

Samen Lansingerland, hét loket waar u terecht kunt wanneer u een vraag heeft voor vrijwillige hulp of wanneer u uw hulp als vrijwilliger wilt aanbieden, start in de loop van januari met inloopmomenten in iedere dorpskern. Acht enthousiaste vrijwilligers staan voor u klaar om met u in gesprek te gaan en uw vragen te beantwoorden. De scholing hiervoor hebben zij allen met goed resultaat gevolgd.

Naar verwachting eind januari (afhankelijlk van de lockdown) start Samen Lansingerland met het servicepunt in Bergschenhoek. Iedere donderdag van 9.00 – 11.00 uur bent u welkom in Ontmoet! Wilhelminastraat 2a.
De start van de servicepunten in Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs is nog afhankelijk van de openstelling van respectievelijk de Leeuwerik en de avondopenstelling van de bibliotheek. Wanneer de Leeuwerik weer opengaat, gaat het servicepunt op maandagmiddag van 13.00 – 15.00 uur van start. Zodra de avondopenstelling van de bibliotheek in Berkel en Rodenrijs weer mogelijk is wordt ook daar het servicepunt geopend.

Mogelijkheden

Waarvoor kunt u bij het Serciepunt terecht?
Wanneer u hulp of ondersteuning zoekt bij: de boodschappen, maaltijden, klusjes in huis, het invullen van formulieren, geldzaken, een betaalde baan vinden, taal en/of digitale vaardigheden, de opvoeding van je kinderen.
Wanneer je op zoek bent naar: een plek om te chillen (voor jongeren), een maatje, een luisterend oor, bemiddeling bij burenruzies, ondersteuning in de laatste levensfase.
Wanneer je een ander wilt helpen: er is altijd een leuke vrijwilligersklus die bij je past.
Heeft u nu hulp nodig of kent u iemand die hulp nodig heeft? Bel dan met 010 – 522 55 45 of stuur een mail naar info@swsl.nl.
Wilt u zelf vrijwillige hulp bieden? Bel dan met 010 – 522 55 45 of mail naar info@viplansingerland.nl.