zaterdag 4 juli 2020 | week 27
Home » Regio - Lansingerland » Vrijwilligers Informatie Punt Lansingerland in coronatijd
Lansingerland - De maatregelen rondom het coronavirus hebben invloed op het dagelijks leven. Maar er ontstaan in Lansingerland en landelijk ook veel mooie initiatieven. Er is veel creativiteit en saamhorigheid.

Vrijwilligers Informatie Punt Lansingerland in coronatijd

Vrijwilligers Informatie Punt Lansingerland in coronatijd

Lansingerland – De maatregelen rondom het coronavirus hebben invloed op het dagelijks leven. Maar er ontstaan in Lansingerland en landelijk ook veel mooie initiatieven. Er is veel creativiteit en saamhorigheid.

Het VIP Lansingerland is er ook in deze bijzondere tijd om vrijwilligers, initiatieven, verenigingen en maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Juist nu zijn de netwerken van vrijwilligersorganisaties, in hun contacten en vertrouwde relaties van vrijwilligers met kwetsbare mensen, erg belangrijk. Initiatieven, verenigingen en maatschappelijke organisaties kunnen bij het VIP Lansingerland terecht met vragen over vrijwilligerswerk. Ook kijkt zij waar deze organisaties en initiatieven ‘aan elkaar kunnen worden geknoopt’.
De vacaturebank blijft de plek waar oproepen voor vrijwilligers kunnen worden geplaatst. Vrijwilligers die zich willen inzetten om anderen, juist ook nu, bij te staan kunnen zich aanmelden via info@viplansingerland.nl (graag onder vermelding van naam, dorpskern en telefoonnummer). Het VIP neemt dan contact op.
Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of 010 – 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter. Het VIP Lansingerland is onderdeel van Welzijn Lansingerland.