vrijdag 5 juni 2020 | week 23
Home » Algemeen » Vrienden van de Van Oldenbarnevelthoeve schuiven samen aan tafel
Het resultaat van veel inzet en plezier: de waardevolle cheque voor het goede doel.

Vrienden van de Van Oldenbarnevelthoeve schuiven samen aan tafel

Vrienden van de Van Oldenbarnevelthoeve schuiven samen aan tafel

Berkel en Rodenrijs – De grote zaal van t Manneke stond vrijdagavond 15 november klaar voor het sponsordiner dat de Vrienden van de Van Oldenbarnevelthoeve organiseerden en waar ruim 130 gasten bij aanschoven. De sfeer zat er al snel in en eigenlijk wist iedereen vooraf al dat het een schitterende avond zou gaan worden.

Trees Borkus-Henskens

Een vrolijke en succesvolle avond met een heerlijk diner en een optreden van The Amazing Stroopwafels.

Een avond met heel veel bekende gezichten uit de buurt die zich prima vermaakten. Terwijl er volop en geanimeerd werd gekletst en gelachen liepen de medewerkers van t Manneke af en aan om het de gasten ook culinair naar de zin te maken. En dat lukte: de kok had meer dan eer van zijn werk!
De gasten kwamen echter niet alleen om culinair verwend te worden. Ze genoten tevens van het optreden van The Amazing Stroopwafels die er – overal waar ze komen – de ontspannen sfeer al snel in weten te brengen. Dat lukte ook vrijdagavond met hun inmiddels eigen en herkenbare repertoire. Maar er was meer; een loterij met leuke prijzen van de lokale middenstand waarvan de duizenden lootjes in een mum van tijd verkocht waren. Er was die avond ook een veiling en die verliep eveneens naar wens. Met als resultaat dat penningmeester van de Stichting Vrienden van de Van Oldenbarnevelthoeve Nico Visser samen met secretaris Cas Pannekoek een prachtcheque ter waarde van € 15.000,- in ontvangst kon nemen waar heel veel mee gerealiseerd kan worden voor de bewoners van de hoeve; meervoudig gehandicapte jong volwassenen die er 24-uurs verzorging krijgen in de kleinschalige woonvoorziening.

Geef een reactie