zondag 12 juli 2020 | week 28
Home » Sport » Voorzitter Leo Moerman treedt terug bij Soccer Boys

Voorzitter Leo Moerman treedt terug bij Soccer Boys

Bleiswijk – In goed overleg met het bestuur van de Bleiswijkse voetbalvereniging Soccer Boys heeft voorzitter Leo Moerman besloten met onmiddellijke ingang terug te treden. De afgelopen jaren heeft Leo zich met hart en ziel voor de club ingezet met goede resultaten. Uiteraard is het bestuur van de vereniging hem hier zeer erkentelijk voor.

 

Het bestuur van Soccer Boys is zich er terdege van bewust dat deze beslissing bij sommigen van de leden vragen of een reactie op zal roepen. Leden konden de afgelopen week hier uitleg over krijgen.

Leo Moerman zelf over deze beslissing: “Vanaf eind oktober 2009 mocht ik voorzitter zijn van de mooiste club van Lansingerland en omstreken. Onze club heeft de afgelopen jaren vele mooie ontwikkelingen doorgemaakt. De organisatie van de club heeft zich verder ontwikkeld, de accommodatie is gerenoveerd, we zijn financieel gezond, we hebben ons via het Oranje Wit diner ingezet voor de Hospice Lansingerland, de discussie met de gemeente over veldhuur is naar tevredenheid afgerond en zo zijn er nog veel zaken te noemen die we de afgelopen jaren hebben bereikt. Ik kijk vol trots terug op de prestaties van de afgelopen jaren binnen de club met al deze vrijwilligers en het feit dat ik daar mijn steentje aan heb mogen bijdragen. Maar het mooiste was de samenwerking met zovele vrijwilligers die zich belangeloos voor de Oranje Wit familie hebben ingezet.”

Moerman verder over zijn aftreden: “Onlangs is mij privé iets overkomen. Het heeft mij doen inzien dat met name Cora (zijn vrouw, red.), onze (schoon)kinderen en kleinkinderen nu het belangrijkste zijn. Voor mij is de ontstane situatie reden om mijn functie per direct neer te leggen. Rest mij de Oranje Wit familie ontzettend veel succes te wensen. Ik heb me altijd met veel energie en enthousiasme voor de club ingezet.”