zondag 31 mei 2020 | week 22
Home » Advertorial » Voor Lichaam & Ziel brengt balans
 Voor Lichaam & Ziel is opgezet om mensen te helpen herstellen van zowel fysieke als mentale pijn.

Voor Lichaam & Ziel brengt balans

Voor Lichaam & Ziel brengt balans

Bleiswijk – De maatschappij om ons heel wordt steeds hectischer en veelal hebben we het gevoel dat we daarin mee moeten. Is dat wel zo? Willen we dat wel of verlangen we naar rust en regelmaat, naar balans in ons leven. Het lijkt niet vreemd dat we af en toe vastlopen. En wat doen we dan? Gewoon doorgaan en hopen dat het over gaat? Of gunnen we onszelf een moment van rust en ontspanning in een veilige en huiselijke omgeving.

Voor Lichaam & Ziel is opgezet om mensen te helpen herstellen van zowel fysieke als mentale pijn. Fysieke pijn in bijvoorbeeld de armen, nek, rug of benen kunnen ontstaan door sporten, veel autorijden, dagelijks zitten achter een computer, een verkeerde lichaamshouding, spanning of het jaren dragen van schoudertassen. Deze pijn kan worden aangepakt met traditionele Thaise drukpunt- of oliemassage.(non seksueel) Hierbij laat onze masseuse je volledig ontspannen en bovendien weten hoe je deze pijn in de toekomst kunt voorkomen. Dit kan gecombineerd worden met meditatie. Hoe start je ermee en wat kan het voor je betekenen.

Thaise massages

Su heeft een lange periode van haar leven doorgebracht in haar moederland Thailand. “Tijdens mijn eerste schooljaren was het standaard dat je elke dag les kreeg in meditatie. Het zorgt voor balans tussen lichaam en ziel en het goed functioneren van het lichaam. Na mijn schoolperiode ben ik mij gaan richten op traditionele druk- en ontspanningsmassage. Daar behaalde ik mijn diploma’s voor en inmiddels heb ik ook jarenlange praktijkervaring opgedaan. Sinds ik in Nederland ben zie ik veel mensen waarbij de balans niet goed is. Daarom doe ik met veel liefde en passie mijn werk; namelijk pijn wegnemen.
Wij zijn van start gegaan met Voor Lichaam & Ziel. Een praktijk voor traditionele Thaise massage en meditatie in Bleiswijk.”
Bel of mail voor een afspraak naar: 06-13568652 of info@voorlichaamenziel.nl of kijk op www.voorlichaamenziel.nl
Bij uw eerste bezoek krijgt u nu een welkomstkorting van 10%.

Geef een reactie