zondag 29 november 2020 | week 48
Home » Advertorial » Volkswagen ID.3 al te bewonderen bij De Koning
Volkswagen dealer M. de Koning Autobedrijven heeft een ruime voorraad van nieuwe ID.3 1ST beschikbaar.

Volkswagen ID.3 al te bewonderen bij De Koning

Volkswagen ID.3 al te bewonderen bij De Koning

Sinds enkele weken staat hij in de Nederlandse dealershowrooms: de nieuwe volledig elektrische ID.3 1ST. Na de Kever en de Golf markeert de lancering van de volledig elektrisch aangedreven ID.3 opnieuw een uniek hoofdstuk in de historie van Volkswagen. De eerste ID.3 1ST modellen zijn inmiddels afgeleverd en zichtbaar in het straatbeeld.

De Volkswagen ID.3 is de eerste auto die in de basis als elektrisch voertuig is ontworpen op het revolutionaire MEB-platform. Met deze auto onderstreept Volkswagen de missie om elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar te maken.

Drie uitvoeringen

ID.3 1ST kent drie uitvoeringen. De ‘limited edition’ ID.3 1ST heeft het grotere 58 kWh batterijpakket aan boord, goed voor een actieradius tot 424* kilometer volgens WLTP. De auto wordt aangedreven door een elektromotor op de achteras. De krachtbron levert 204 pk, waarmee de ID.3 via een enkele overbrenging in 7,3 seconden vanuit stilstand naar 100 km/u accelereert. Rijplezier gegarandeerd! De ID.3 1ST is beschikbaar in drie concrete uitvoeringen die zijn afgestemd op specifieke klantengroepen. Aanvullend kunnen kopers zelf de lak- en interieurkleur bepalen voor zover beschikbaar.

Basisversie

De basisversie van de ID.3 1ST kost € 37.990 en beschikt standaard over bijvoorbeeld 18 inch velgen, DAB+ digitale radio, een navigatiesysteem inclusief streaming en internet, Natural Voice Control, Lane Assist, Adaptive Cruise Control en parkeersensoren.
Naast de basisversie van de ID.3 1ST zijn ook de uitgebreide Plus versie en meest luxe Max versie beschikbaar. Later dit jaar worden ook de reguliere uitvoeringen van de ID.3 bestelbaar.

Tot 6 jaar onderhoud

Met de ID.3 maakt Volkswagen elektrisch rijden bereikbaar voor een groot publiek. Niet alleen met een aantrekkelijke aanschafprijs en lage fiscale bijtelling, maar ook met een speciaal voor Nederland ontwikkeld, uniek aanbod. De ID.3 wordt namelijk geleverd met tot 6 jaar onderhoud en APK-keuring bij de officiële Volkswagen-dealers.
Volkswagen dealer M. de Koning Autobedrijven heeft een ruime voorraad van nieuwe ID.3 1ST beschikbaar. Om de ID zelf te ervaren kunnen geïnteresseerden langskomen voor een proefrit.