dinsdag 20 oktober 2020 | week 43
Home » Sport » Voetbal Soccer Boys – RCL: 0-5

Voetbal Soccer Boys – RCL: 0-5

Bleiswijk – Voor de voetballers van Soccer Boys was de tweekamp tegen de ploeg uit Leiderdorp een fiasco. De Bleiswijkers begonnen veel te slap aan de wedstrijd, waardoor RCl al vroeg de toon wist te zetten met twee doelpunten binnen het eerste kwartier. Een blunder van de doelman en een vrije trap die met een kopbal werd afgesloten, zouden hier debet aan zijn.
Soccer Boys startte de tweede helft dramatisch met twee rode kaarten en kwam met negen man te staan. RCL profiteerde hier optimaal van door nog tweemaal te scoren via Roy Weenink en Nick van Bemmel. Wim Sangers zou als eerste tegen rood aan lopen in een duel om de bal met een RCL speler die eigenlijk had moeten worden afgedaan met geel. Een zelfde lot trof even hierna Kerim Kocak waardoor de ploeg van trainer Galik Amghar met negen man verder de strijd aan moest gaan.
RCL buitte de numerieke meerderheid uit met een vierde en vijfde doelpunt.
“Er was te weinig strijd”, wist Amghar na afloop. “Ook hier zal de ploeg lering uit moeten trekken. Wel hoop ik over twee weken weer compleet te zijn. We zullen meer duels moeten gaan winnen. Na wat ik in de tweede helft met negen man gezien heb, zou dit toch wel een keer moeten gaan lukken..