woensdag 12 augustus 2020 | week 33
Home » Advertorial » Vloerenleggersbedrijf Gerard gaat verhuizen
Gerard nam alvast een kijkje bij het nieuwe pand waar de stratenmakers nu nog volop bezig zijn.

Vloerenleggersbedrijf Gerard gaat verhuizen

Vloerenleggersbedrijf Gerard gaat verhuizen

De zaken gaan goed bij Vloerenleggersbedrijf Gerard aan de Berkelse Poort. Fijn voor zowel Gerard als zijn medewerkers en zijn klanten, maar de toenemende drukte en de vele mogelijkheden die het bedrijf graag wil presenteren maakten dat Gerard langzaam maar zeker uit z’n jasje groeide.

Toen er dan ook nieuwe mogelijkheden op zijn pad kwamen oriënteerde Gerard zich daarop: nieuwbouw op hetzelfde Berkelse Poortterrein, maar mooi gelegen en een stuk ruimer. Precies wat hij zocht. Hij bofte, want de mooiste zichtlocatie in het nieuwbouwproject wordt voor hem.

Enthousiast

Wanneer je het bedrijventerrein op komt rijden of lopen ga je naar het einde van de straat (tot net voorbij Karwei). Daar nader je de nieuwbouw met meteen over het aangelegde bruggetje het eerste pand; dat van Gerard: Berkelse Poort 261. Het pand bestaat uit een grote showroom en een eerste etage met mogelijkheden voor kantoor en kantine. Voor het pand is ruime parkeergelegenheid. Grenzend aan de showroom ligt het magazijn. Op het dak liggen zonnepanelen. Op het terrein zelf zijn stratenmakers nog volop actief om de laatste hand te leggen aan mooi straatwerk. Een hele klus, maar als alles naar wens verloopt hoopt Gerard in februari van start te kunnen gaan met de inrichting van de nieuwe showroom en alle spullen te verhuizen naar het nieuwe pand. Hij praat er enthousiast over en is alvast begonnen met het verzamelen van materialen die hij mee kan nemen.

Uitgebreid aanbod

Vloerenleggersbedrijf Gerard presenteert een uitgebreide collectie waar een keuze uit gemaakt kan worden. Een brede plank of een smalle, gelegd in planken, of juist in visgraatmotief; het kan allemaal worden gerealiseerd. Onzeker over de kleur? Gerard komt aan huis en zet op verzoek tal van kleuren uit op een plank, waardoor de klant ter plaatse kan bekijken wat het beste bij zijn of haar smaak en interieur past. Ook de pvc vloeren zijn erg actueel. Voor de vloer, maar ook om tegen een muur te bevestigen; veelal in dezelfde ruimte. De handige doe-het-zelver kan zelf aan de slag met leggen of plakken, maar aan te raden is dan wel eerst de ondergrond goed te egaliseren. Laminaat blijft actueel en voordelig. Bij Gerard heeft men de keuze uit bekende merken. Liever laminaat; kom eens kijken naar de mogelijkheden. Zelf leggen of laten leggen; aan de klant de keuze.

Stofvrij schuren

De Berkelse vloerenlegger is echter ook een specialist op het gebied van stofvrij schuren van parket. Als de parketvloer nog goed is, maar om een onderhoudsbeurt vraagt hoeft de klant geen dagen in het stof te zitten als de vloer wordt geschuurd. “We werken met professionele apparatuur en de daarbij behorende stofafzuiging. Er hoeft dus niets afgedekt of weggehaald te worden. Alleen de vloer waar wij aan gaan werken moet worden leeggehaald, zodat we aan de slag kunnen. Na de behandeling zal de parketvloer weer even mooi worden als toen hij net werd gelegd. We kunnen de vloer ook vooraf komen bekijken; of het de moeite waard is om het parket te schuren. Dan kan de klant tevens beslissen of er ook nieuwe deklijstjes of plinten moeten worden aangebracht.”

Traprenovatie

Naast vloeren is Gerard tevens een vakman in het leggen van een vloer op de trap of het renoveren ervan. “Vooraf komen we de traptreden opmeten, zodat we elke tree in de werkplaats kunnen maken als voorbereiding op het leggen. Ook de kleur – veelal passend bij de vloer die aansluit op de trap – kunnen we in de werkplaats reeds aanbrengen. Met een goede voorbereiding voorzien we de trap in één dag van een houten bekleding. Nog een voordeel is dat de klant de trap daarna meteen kan gaan gebruiken. Hij is weer als nieuw en in de kleur of het motief naar keuze.”

Raambekleding

Bij Gerard is de klant ook aan het goede adres voor alle soorten raambekleding. Of het nu gaat om glas- of overgordijnen, in betweens of horren; alle soorten, kleuren en maten zijn leverbaar, zodat de klant maar in één showroom hoeft te gaan kijken om huis of kantoor meteen van alle kanten aan te pakken. De openingstijden in het nieuwe pand worden dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Zondag en maandag blijven de deuren gesloten.
Voor meer informatie: tel. 06 5266 3688 of www.vloerenleggersbedrijf.nl .