vrijdag 29 mei 2020 | week 22
Home » Commentaar » Verveling

Verveling

Bezig met de voorbereidingen van De Heraut valt het me elke keer weer op hoeveel leuke en interessante activiteiten er in Lansingerland bijgewoond kunnen worden. Muziek, cultuur, kunst, maar ook themabijeenkomsten over eenzaamheid, rouw en verlies, of denk aan de Oostlanddag voor ondernemers uit onze gemeente. Het aanbod is enorm en voor alle leeftijden. Je hoeft je niet te vervelen.
Veel van deze bijeenkomsten, concerten, exposities en andere activiteiten worden gedragen door vrijwilligers. Mensen die zich met alle plezier inzetten voor bijvoorbeeld het organiseren van een een Tentweek voor de jeugd of het schenken van een kopje koffie tijdens een muziekmiddag voor senioren. Ook op dat vlak hoef je je niet te vervelen. Het Vrijwilligers Informatiepunt Lansingerland staat met open armen op u te wachten.
Inmiddels zijn koren in onze gemeente alweer begonnen met het kerstrepertoire. Je kunt er niet vroeg genoeg aan beginnen. Voor de organisatoren een veelal leuke vrijetijdsbesteding en voor degenen die van zang en muziek houden alvast spannend om naar uit te kijken.
Lansingerland, een gemeente die stadse trekjes krijgt, maar waar je als inwoner genoeg te doen hebt. Als vrijwilliger, deelnemer of als consument.

Annette Docter

Geef een reactie