dinsdag 19 januari 2021 | week 03
Home » Algemeen » Verrassing voor de Zonnebloem
Kaas & notenhandel Alexanderhoeve verwent de gasten van de Zonnebloem afdeling Bergschenhoek.

Verrassing voor de Zonnebloem

Verrassing voor de Zonnebloem

Bergschenhoek – Op sommige dagen kun je wel een extra zonnetje gebruiken. Dat geldt helemaal als je door een lichamelijke beperking niet meer alles zo kunt doen als je wilt. Om een sociaal isolement te voorkomen, houden de vrijwilligers van De Zonnebloem ook in coronatijd regelmatig contact met hun gasten.

Door alle beperkingen konden veel leuke activiteiten van de Zonnebloem dit jaar helaas niet doorgaan. Als verrassing ontvangen alle gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem in Bergschenhoek nu een mooi pakket met een lekker kaasje, zoutjes en een flesje wijn of advocaat. Kaas & notenhandel Alexanderhoeve aan de Vlashoeck in Bergschenhoek leverde maar liefst 110 pakketten. Ze kennen het werk van De Zonnebloem al jaren en zijn heel enthousiast over de extra aandacht, juist in deze tijd. Deze actie is mede mogelijk door een financiële bijdrage van Rabo ClubSupport.
Fokje de Groot, bestuurslid bezoekwerk bij de afdeling Bergschenhoek, hoopt dat alle gasten en vrijwilligers volgend jaar gezond en wel weer kunnen deelnemen aan de activiteiten van de Zonnebloem.
Al meer dan 70 jaar draait het bij de Zonnebloem om mensen. Zij vinden dat een lichamelijke beperking nooit een belemmering hoeft te zijn. Belangstelling? Neem contact op met Henk Starink, tel. 06 – 28544003. Of neem een kijkje op de website www.zonnebloem.nl/bergschenhoek.