zondag 28 februari 2021 | week 08
Home » Advertorial » Verkoop luxe appartementen Blauwe Lis gaat hard
Verkoop luxe appartementen Blauwe Lis gaat hard

Verkoop luxe appartementen Blauwe Lis gaat hard

Berkel en Rodenrijs – Net voor de zomer is de verkoop van het unieke appartementengebouw Blauwe Lis van start gegaan. Inmiddels zijn er al veel appartementen verkocht en ziet het ernaar uit dat er dit najaar zelfs al met de bouw gestart kan gaan worden. Het naastgelegen appartementengebouw Gele Lis is vrijwel geheel verkocht en wordt deze zomer opgeleverd.

Wonen in Blauwe Lis betekent exclusief wonen in alle opzichten. De 44 twee-, drie- en vier-kamerappartementen blinken uit in comfort en veiligheid. Waar in andere appartementen vaak een fikse meerprijs betaald moet worden, zitten de ingrediënten voor een echt luxe, veilig en comfortabel appartement bij Blauwe Lis inbegrepen in de verkoopprijs. Zo is er standaard vloerverwarming in alle vertrekken, een videofooninstallatie, een kwaliteitskeuken in kleur en uitvoering naar keuze met inbouwapparatuur, een inloopdouche zonder opstap, sanitair van Vileroy en Boch, keuze uit een prachtige tegelcollectie en beschikt elk appartement over een riant balkon of terras waar je ook echt met z’n allen op kunt zitten. De auto staat veilig op een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage en is er een privé-berging op de begane grond. Het gebouw is afgewerkt met duurzame en onderhoudsarme materialen, ingezet met veel oog voor detail.

Er zijn nog enkele drie- en vier-kamerappartementen beschikbaar. Kom naar langs in het verkoopcentrum. Naast een maquette en een uitgebreide presentatie van Blauwe Lis zijn ook een compleet ingerichte eilandkeuken en een badkamer met inloopdouche, brede wastafel, hangend toilet en wand- en vloertegels te bezichtigen. In de keuken en badkamer wordt het standaard opleveringsniveau gepresenteerd.

Het verkoopcentrum is elke zaterdag geopend van 11.00 tot 15.00 uur, Westerwater 44 in het winkelcentrum van Berkel en Rodenrijs.