donderdag 3 december 2020 | week 49
Home » Advertorial » Veranderingen bij Colorwood
Colorwood: voor de professionele fotograaf en serieuze amateur.

Veranderingen bij Colorwood

Veranderingen bij Colorwood

Bergschenhoek – Colorwood, de fotowinkel in de Dorpsstraat, begon circa 25 jaar geleden als J&F, maar is inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere spelers op de professionele markt voor foto- en videografie. Sinds Bart Bel in november 2018 het bedrijf Colorwood, met de daarbijbehorende winkel De Fotograaf Bergschenhoek, heeft overgenomen, heeft er een aantal ingrijpende veranderingen plaatsgevonden.

De winkel, waar veel dorpelingen kwamen om de foto’s van hun smartphone af te laten drukken en om pasfoto’s te laten maken, had door de concurrentie in eigen dorp helaas steeds minder bestaansrecht. Nadat het bedrijf qua uitstraling in een nieuw jasje was gestoken, hebben zij uiteindelijk ook de keuze moeten maken om een specifieke kant van de markt te kiezen: de professionele fotograaf en serieuze amateur. Als leverancier van diverse overheidsdiensten, universiteiten en een groot gedeelte van professioneel fotograferend Nederland, zijn ze erg blij met deze keuze.
“De winkel is eigenlijk echt te klein geworden voor de groei die we doormaken, waardoor de winkelfunctie in het dorp dan ook volledig is komen te vervallen. Wel hebben we uiteraard gezorgd voor vervangende service! Voor net zulke professionele pasfoto’s kunt u sinds twee maanden terecht op het gemeentehuis van Lansingerland. Geschikt voor alle officiële documenten. Voor consumentencamera’s met de juiste service kunt u terecht op de website van het zusterbedrijf in Alkmaar: www.cameraland.nl”, aldus Vicky de Gruijter van Colorwood Photo B.V.