dinsdag 4 augustus 2020 | week 32
Home » Algemeen » Veel Clip- en Streetdance plezier
De kinderen hebben er plezier in.

Veel Clip- en Streetdance plezier

Veel Clip- en Streetdance plezier

Lansingerland – Dinsdag 21 juli hebben zo’n 30 kinderen meegedanst met dansdocente Helga Sauer tijdens Expeditie Lansingerland. “Ik doe met veel plezier mee met dit aanbod voor de jeugd”, aldus Helga Sauer. “Dit is een prima manier om kinderen kennis te laten maken met dans of nog even extra te dansen tijdens de zomervakantie”.

“Ik bied tijdens de Expeditie Streetdance en Clipdance lessen aan voor de leeftijden 7-9 jaar en 9-12 jaar. Als kinderen het leuk vinden, dan kunnen ze hiermee verder gaan in Berkel en Bergschenhoek bij mijn dansschool “Dansen in Lansingerland”, gaat Helga verder. “Ik ben al ruim 30 jaar bezig met het geven van danslessen, zoals Tapdance, Streetdance, Total Body Workout, Klassiek Ballet en nog veel meer. Ik leer de kinderen de bewegingen van streetdance, maar ook andere dansvormen door elkaar. Tevens werken we aan lenigheid, improvisatie en durf.”
Voor het nieuwe seizoen is Helga er ook weer helemaal klaar voor. “Sinds een aantal jaren sta ik bekend onder de naam “Dansen in Lansingerland” en zo ben ik makkelijk te vinden op het internet”.
Voor meer informatie kun je terecht op www.danseninlansingerland.nl.