zaterdag 16 januari 2021 | week 02
Home » Advertorial » Van Herk Makelaardij voelt zich thuis in Lansingerland
Het team van Van Herk Lansingerland met v.l.n.r. Cheyenne de Jong Arthur Kerkhof Peggy den Engelsman en Ria den Hollander.

Van Herk Makelaardij voelt zich thuis in Lansingerland

Van Herk Makelaardij voelt zich thuis in Lansingerland

Berkel en Rodenrijs – In Zuid-Holland is Van Herk Makelaardij al lang een bekende naam, maar drie jaar geleden maakte ook Lansingerland kennis met de van origine uit Krimpenerwaard gestarte onderneming. Van Herk ging toen een samenwerkingsverband aan met het kantoor van Peter Veldkamp Makelaardij.

Inmiddels prijkt op de borden en aan het makelaarskantoor aan de Laan van Romen in het centrum van Berkel en Rodenrijs alleen nog de naam van Van Herk. Deze makelaar heeft met in totaal elf vestigingen veel ervaring in de vastgoedbranche en is inzetbaar voor zowel de particuliere als de zakelijke klanten. Van Herk is al vier keer uitgeroepen tot ‘Makelaar van het jaar’. Een titel die je moet verdienen en waar je trots op bent.

Berkelse team

Het Berkelse team stelt zich graag voor. Vestigingsleider is Arthur Kerkhof. In het werk wordt hij dagelijks terzijde gestaan door Ria den Hollander, al ruim 25 jaar gecertificeerd NVM makelaar. Peggy den Engelsman is vastgoed adviseur en Cheyenne de Jong maakt als binnendienstmedewerker het team compleet. “We vullen elkaar goed aan en vormen een geolied team”, zijn zij van mening en ervaren ze in de praktijk. “We hebben geen ‘van 9 tot 5’ mentaliteit en werken graag op afspraak om iedereen goed te woord te kunnen staan.”
Rijdend of lopend door Lansingerland zie je steeds meer aan- en verkoopborden van Van Herk’ verschijnen. Een van de bewijzen dat het makelaarskantoor zich inmiddels aardig thuis voelt in heel Lansingerland en omgeving.

Nieuwbouw

Naast bestaande bouw is ook een mooi en wijds opgezet nieuwbouwproject van de projectontwikkelaars Waal en Wonen à la Carte aan de rand van Wilderszijde bij Van Herk in de verkoop gegaan. ‘Wonen in Buyten’. Met in de eerste fase de bouw van gezinswoningen, twee onder één kappers, vrijstaande woningen en royale kavels. De eerste fase is geheel geopteerd en de eerste koopaktes zijn getekend. De verwachting is dat de tweede fase nog voor het einde van dit jaar in de verkoop gaat en daarna zal fase drie gerealiseerd worden. Inschrijven voor dit project is nog mogelijk. “Kortom: voor bestaande bouw (aankoop en verkoop), taxaties en nieuwbouw kunt u bij ons terecht.”