donderdag 3 december 2020 | week 49
Home » Advertorial » Van Heiningen… al 50 jaar een eigen koers!
Ingeborg (links) en Nans bij hun zaak in Berkel Centrum.

Van Heiningen… al 50 jaar een eigen koers!

Van Heiningen… al 50 jaar een eigen koers!

Berkel en Rodenrijs – Van Heiningen; een mooie zaak in hartje centrum die de oorsprong kent in Den Haag, waar Frans en Loes van Heiningen in 1955 van start gingen met drogisterij ‘De Kamille’. Op bezoek bij een zus in Berkel en Rodenrijs hoorden zij van de uitbreiding van het Berkelse winkelcentrum en verhuisden in 1970 van de stad naar het uitbreidende dorp. Hier openden ze hun nieuwe drogisterij-parfumerie op het plein aan de Kerkstraat. Twee jaar later startte Loes er tevens met een schoonheidssalon.

Trees Borkus-Henskens

In 1996 namen Nans (met zus Ellen) en Ingeborg het stokje over en ook volgde een verhuizing naar het huidige hoekpand. Doordat het drie keer zo groot was als het vorige pand kwam er meer ruimte voor het uitgebreide assortiment en tevens voor vijf succesvolle salons. Na 50 jaar is het nu tijd voor Van Heiningen Beauty, Health & More! Een naam die niet alleen staat voor nu en in de toekomst, maar ook voor betrouwbaar, een eerlijk advies en klantgericht. Deze naam dekt de lading compleet en nodigt uit tot een bezoek.

Beauty

In de schoonheidssalons ligt het accent op gezichtsbehandelingen, uitgevoerd met topmerken als Nimue, PCA skin en ME-Line. Deze merken zijn gericht op huidverbetering, -verjonging en probleemoplossingen. Er wordt nu ook gestart met het prachtige veelbelovende merk Hydro Peptide; eveneens gericht op resultaat. Kortom, de meest exclusieve behandelingen gecombineerd met de nieuwste technieken. Deze behandelingen worden natuurlijk uitgevoerd door een getraind topteam met vertrouwde gezichten; professioneel en resultaatgericht. Niet verwonderlijk dus dat veel klanten de salons weten te vinden; zelfs klanten die al vanaf het begin komen.
Ook permanente make-up behoort tot de mogelijkheden. Goedgekeurd door de GGD en dus op de juiste manier en verantwoord uitgevoerd.

Health

Naast een uitgebreid assortiment geneesmiddelen is Van Heiningen tevens gespecialiseerd in vitamines, voedingssupplementen en gezondheid. Nans is orthomoleculair geschoold en volgens haar collega’s ‘een wandelende encyclopedie’. Ze heeft veel kennis paraat en geeft graag advies aan de klanten. En is iets niet op voorraad dan kan het gewenste artikel makkelijk en gratis worden besteld bij Bewust Winkelen.nl; vaak is het de volgende dag al op te halen in de winkel.

& More

Een gezellige sfeer en een professioneel team dat klaar staat om elk cadeau feestelijk en trendy te verpakken. Mooie geuren, cadeausets, OOZOO horloges en sieraden, Janzen producten, heerlijke theetjes; voor jong tot oud en in iedere prijsklasse. Kortom; een uitgebreid en eigentijds assortiment dat niet verkrijgbaar is bij de grote ketens!

“We bezorgen ook aan huis wanneer u nu liever niet persoonlijk komt winkelen, bestellen kan via bestellingen@vanheiningen.nl of 010 – 5190430, ook voor een feestelijk verpakte cadeaubon en Sint- en Kerstgeschenken.”