zaterdag 8 augustus 2020 | week 32
Home » Algemeen » Van DOCK3B naar SAYF!
Doe jij ook mee aan de zomerweek van SAYF jongerenwerk? Meld je snel aan!

Van DOCK3B naar SAYF!

Van DOCK3B naar SAYF!

Lansingerland – Jongerenwerkorganisatie DOCK3B is sinds kort overgegaan naar SAYF jongerenwerk. Van 20 tot en met 24 juli organiseren zij weer de Zomerweek voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

SAYF is ontstaan uit de twee woorden SAFE en SAY. “Deze twee woorden staan voor wat we willen doen in Lansingerland, namelijk een veilige plek (SAFE) zijn voor jongeren en vertellen (SAY) over het christelijk geloof”, vertelt Herko Rozema. “Nadat we al ongeveer 10 jaar actief zijn in Lansingerland was het tijd voor wat verandering in naamgeving en locaties, maar de missie en visie blijven hetzelfde. We willen nog steeds de jeugd in Lansingerland bereiken en hen iets meegeven van het christelijke geloof. Helaas nemen we afscheid van ons werk in de Gouden Griffel buurt in Berkel en Rodenrijs en van de wijk Parkzoom in Bergschenhoek. Het echte afscheid zal later plaatsvinden, zodat we dat echt goed kunnen doen zonder beperkingen van de huidige maatregelen. We willen onze focus nu leggen op de al bestaande locaties in de Sterrenwijk (Berkel), bij de Tuinen in Bleiswijk en onze nieuwe locatie bij het Landmeterplein in Bergschenhoek. Bij deze nieuwe locatie hopen we weer nieuwe jeugd in Lansingerland te bereiken.”
In de week van maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli organiseert SAYF van 13.30 tot 16.30 uur op de drie hierboven vermelde locaties activiteiten. Herko: “Het zal anders zijn dan normaal, maar we willen nog steeds jeugd een leuke en leerzame week geven door sport & spel, toneelstukjes, knutsels en nog veel meer!”
Aanmelden kan via www.sayfzomerweek.nl . Meer informatie vind je op Instagram (sayflansingerland) en Facebook (SAYFLansingerland).