maandag 8 maart 2021 | week 10
Home » Nieuws » Valentijnsdag – Laat het liefde regenen!

Valentijnsdag – Laat het liefde regenen!

Valentijnsdag – Laat het liefde regenen!

Lansingerland – Afgelopen weken werd namens Heel Lansingerland Helpt (de Facebookpagina met inmiddels ruim 4100 leden) de vraag gesteld aan met name de basisscholen en kinderdagverblijven in Lansingerland om tekeningen te maken voor een medebewoner in onze gemeente. En dat hebben ze geweten!

Niet alleen de meest prachtige kunstwerken, maar ook diverse pakketjes, gehaakte hartjes, flessen met bubbels, paaseitjes, badschuim, teveel om op te noemen werden ingeleverd. Meerdere basisscholen en kinderopvangbedrijven meldden zich spontaan aan en gingen aan de slag met de opdracht: “Deel een blijde boodschap zodat wij jouw boodschap kunnen bezorgen bij mensen (jong en oud) met een fysieke of mentale beperking in Lansingerland”.
Afgelopen weekend zijn alle Valentijnsgroeten langsgebracht en bezorgden ze menig ontvanger een onbetaalbare glimlach.
Graag willen zij (met het gevaar dat ze iemand vergeten – bij voorbaat excuus!) de volgende partijen bedanken voor hun medewerking: BS Pius X, Bergschenhoek, BS de Poolster, Berkel en Rodenrijs, KDV de Tovertuin, Bergschenhoek, NSO de Paddestoel, Berkel en Rodenrijs, Kinderopvang Berg Plezier, Berkel en Rodenrijs en Anne Frankschool, Bleiswijk.