vrijdag 25 september 2020 | week 39
Home » Advertorial » Vakgarage Breugem gaat een nieuw avontuur aan
De broers Ronald en Sebastiaan (rechts) Breugem inmiddels de volgende generatie Breugem binnen het familiebedrijf.

Vakgarage Breugem gaat een nieuw avontuur aan

Vakgarage Breugem gaat een nieuw avontuur aan

Bergschenhoek – Met ingang van 1 oktober gaat Vakgarage Breugem in Bergschenhoek een nieuwe uitdaging aan. Na ruim 55 jaar zal de pomp – met uitzondering van de zaterdag – onbemand worden. ”Een nieuw avontuur, maar aantrekkelijk voor onze klanten, want daardoor worden de prijzen aangepast en kan elke klant rekenen op een scherpe prijs,” kijkt Ronald Breugem alvast vooruit.

Zowel de garage als de pomp zijn niet meer weg te denken uit het centrum van Bergschenhoek. Begonnen in een schuur aan de Bergweg verhuisde het bedrijf vlak na de Tweede Wereldoorlog naar de Dorpsstraat; op de plek waar nu de Jumbo gevestigd is.
In 1966 vond het familiebedrijf een nieuwe locatie aan de Burg. Van Oostenweg 7-11 schuin tegenover sporthal Berghonk. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer; met een fikse werkplaats voor onderhoud van personen- en bedrijfsauto’s, in- en verkoop van nieuwe en jong gebruikte occasions plus service en kwaliteit die je van een Vakgarage kunt verwachten. Bovendien aangesloten bij de BOVAG en RDW.

Onbemand

De twee nieuwe pompen die voor het pand van Breugem staan worden dus onbemand, maar kunnen van ’s ochtends 06.00 uur tot ’s avonds 23.00 uur worden gebruikt. Er kan contactloos worden betaald bij de betaalpaal. Als noodoplossing staat er bij de pomp een rode knop als er assistentie nodig is van een medewerker. Alleen op zaterdag tussen 08.00 en 16.00 uur is er een medewerker present om de pomp te bedienen.
“Als onbemande pomp zullen we niet onderdoen voor andere onbemande pompstations. Ook hier kan de klant rekenen op een korting vanaf 13 cent. Dat maakt het extra aantrekkelijk voor iedereen om dit nieuwe avontuur samen met ons aan te gaan.”
De entree naar de werkplaats en de receptie – die door menig klant nog via de winkel bij de pomp was – komt na 1 oktober te vervallen. Deze is vanaf die dag voor iedereen – bereikbaar via de zijkant – aan de achterzijde van het pand.