zondag 28 februari 2021 | week 08
Home » Commentaar » Vakantieplannen

Vakantieplannen

Nu de maatregelen in verband met het coronavirus wat versoepeld zijn, beginnen steeds meer mensen over hun vakantie. Sommigen hebben hun reis in het water zien vallen. De trip ging niet door of ze waren genoodzaakt langer op hun vakantiebestemming te blijven. Anderen zijn voor hun gevoel door het oog van de naald gekropen, omdat ze hun vakantie in een corona-wintersportgebied hadden doorgebracht.
En dan is het opeens juli en begint het weer te kriebelen. Misschien bent u zodra de grenzen weer open gingen direct naar Italië gereisd om te genieten van de zon, het landschap of de zee. Of durft u nog niet zo goed en twijfelt u over het reisdoel.
Voor een vakantie in eigen land hoef je niet ver te gaan, ben je zo weer thuis als er iets mis is en er valt nog heel wat te ontdekken in ons kikkerlandje. Op de snelwegen zie je alweer veel auto’s met caravans en campers rijden. Die mensen hebben het goed bekeken.
Hoe gaat uw vakantie er uit zien, hoe creatief bent u om in eigen land een alternatief te vinden voor uw normaal gesproken buitenlandse reis? Het kan zijn dat Lansingerland uw reisbestemming is en verheugt u zich op de komende zomermaanden in eigen omgeving. Of laat u zich niet tegenhouden om naar het buitenland te gaan en heeft u al een ticket geboekt.
En de jongeren? Hoe pakken zij hun vakantie op nu het niet vanzelfsprekend is dat ze naar een zonnige en jolige badplaats ergens in Spanje kunnen gaan.
We zijn benieuwd naar uw en jullie verhalen. Laat het ons weten via redactie@de-heraut.nl.

Annette Docter