zaterdag 6 maart 2021 | week 09
Home » Algemeen » Unieke samenwerking tussen De Heraut en LansingerlandseBanen
Een unieke samenwerking die zowel voor werkgevers als werkzoekenden voordelen oplevert. V.l.n.r. Luc Doorewaard Maurice Veldkamp en Robert Guliker.

Unieke samenwerking tussen De Heraut en LansingerlandseBanen

Unieke samenwerking tussen De Heraut en LansingerlandseBanen

Lansingerland – Nieuwsblad De Heraut is een samenwerking aangegaan met het vacatureplatform LansingerlandseBanen. Concreet betekent dit dat personeelsadvertenties die in De Heraut worden geplaatst nu ook op LansingerlandseBanen kunnen worden vermeld.

LansingerlandseBanen is hét vacatureplatform van de regio Lansingerland. Door zich gericht op onze regio te focussen worden bedrijven snel in contact gebracht met werkzoekenden uit Lansingerland en omgeving.
“Hierdoor wordt het voor werkgevers nóg makkelijker om de gewenste kandidaten te bereiken. Daarnaast zien kandidaten dagelijks de vacatures waar zij belangstelling voor hebben op hun eigen kanalen voorbij komen. Solliciteren kan zowel via desktop, mobiel of per tablet. Je kunt, indien gewenst, gebruik maken van een gratis account waarin je overzichtelijk je sollicitaties, motivatiebrieven en cv’s kunt inzien en uploaden. Zo vergemakkelijken we het sollicitatieproces aan beide kanten”, licht Robert Guliker van LansingerlandseBanen toe.
“In 2012 zijn wij begonnen met de lokale vacaturewebsite WestlandseBanen. Met steeds meer klanten uit de omliggende regio’s zijn wij in 2018 gestart met DelftseBanen, gevolgd door BARseBanen en HaagseBanen. Inmiddels zijn we in meerdere regio’s in ons land actief”, vult partner Luc Doorewaard aan.

Online en in de krant

De arbeidsmarkt in Lansingerland groeit, mede door vestiging van een groot aantal distributiecentra op bedrijvenparken als Prisma en Oudeland. Voor werkzoekenden betekent dit dat er een ruime keuze aan banen op de markt ontstaat.
Om bedrijven en werkzoekenden gericht aan elkaar te koppelen kunnen bedrijven gebruik maken van de mogelijkheden die LansingerlandseBanen te bieden heeft. En niet alleen online maar ook in Nieuwsblad De Heraut.
Nieuwsblad De Heraut verschijnt in Lansingerland en daarnaast maken veel lezers gebruik van de Heraut App en is het bereik nog groter geworden. De lokale krant is een vertrouwde mediapartner voor bedrijven uit Lansingerland en omgeving. Door de combinatie van LansingerlandseBanen en De Heraut kunnen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt snel bij elkaar worden gebracht wat zowel voor bedrijven als voor werkzoekenden een groot pluspunt is.
Volgens directeur Maurice Veldkamp biedt de samenwerking voor bedrijven en werkzoekenden veel voordelen. “In het vervolg zullen vacatures die in De Heraut worden geplaatst, ook online op LansingerlandseBanen worden gepubliceerd, waardoor het bereik nog groter is. Daarnaast zal vanaf komend voorjaar elk kwartaal een bijlage met vacatures en bedrijfspagina’s in De Heraut verschijnen.”