dinsdag 26 mei 2020 | week 22
Home » Advertorial » Uitenbroek presenteert nieuwe Luxaflex afdeling
Ben en Enne Uitenbroek in de nieuwe Luxaflexafdeling; het bezoeken meer dan waard.

Uitenbroek presenteert nieuwe Luxaflex afdeling

Uitenbroek presenteert nieuwe Luxaflex afdeling

Bergschenhoek – Uitenbroek Woninginrichting, al jarenlang een vertrouwd adres aan de Dorpsstraat 87-89 in Bergschenhoek, is uitgebreid met een schitterende afdeling die de klant alles laat zien en beleven van hetgeen het merk Luxaflex te bieden heeft.

“Wij wilden onze bezoekers graag zo goed mogelijk laten zien wat er met zonwering en verduisterende materialen allemaal mogelijk is. Daar wilden we ruimte voor maken en dat is gelukt!” aldus Ben en Enne Uitenbroek die met zichtbaar plezier een rondleiding verzorgen over de afdeling.

Veel mogelijkheden

Voor de klant is het vaak moeilijk een voorstelling te maken van maten en mogelijkheden als ze op zoek zijn naar zonwering of verduisteringsmaterialen voor hun ramen of deuren. “Als je in die branche werkzaam bent weet je dat er technisch heel veel mogelijk is. Van goede en degelijke materialen kunnen lamellen en doeken worden vervaardigd in heel veel kleuren en modellen, bediend met innovatieve koordloze en elektrische tilsystemen, via de app of de smartphone. Alles volgens de veiligheidsvoorschriften van de EU normering.”
Er wordt niet alleen een uitgebreide keuze in mogelijkheden geboden, maar ook kan de klant van elke mogelijkheid bekijken hoe dat doek of de lamel voor het raam staat en wat voor licht- of donkereffect dat geeft. Je kunt in alle rust op ontdekkingsreis over de afdeling en je goed laten voorlichten.

Op maat

Een keuze gemaakt? Dan komt Ben altijd eerst langs om de situatie ter plaatse te bekijken. Hij is al jaren de vakman en kan meteen bekijken of de wens van de klant uitgevoerd kan worden. Ook neemt hij zelf de maten op, zodat de levering precies op maat gebeurt.
“De meeste klanten komen uit Lansingerland of directe omgeving. Maar het gebeurt ook dat klanten verhuizen en soms iets verder weg gaan wonen. Die zien we hier ook regelmatig in de winkel met de vraag of we ook in hun nieuwe woning het maatwerk willen komen verrichten. Daar zijn we dan best een beetje trots op; op vakwerk en tevreden klanten!”

Check Also

Er is weer ambachtelijk schepijs bij Bakker Ammerlaan

Bleiswijk - Bakker Ammerlaan verkoopt weer ambachtelijk schepijs in de winkel aan de Plaats in Bleiswijk. Naast de lekkerste brood- en banketproducten kunnen klanten terecht voor heerlijk ambachtelijk ijs. Achttien smaken om je vingers bij af te likken!

Geef een reactie