maandag 13 juli 2020 | week 29
Home » Advertorial » Traditionele Snertdag bij Van der Linde Interieur

Traditionele Snertdag bij Van der Linde Interieur

Traditionele Snertdag bij Van der Linde Interieur

Zet hem in de agenda: zaterdag 12 januari Snertdag bij Van der Linde Interieur! Al vijftien jaar een leuke traditie waarbij het team van Van der Linde iedereen uitnodigt mee te komen genieten van verse erwtensoep, roggebrood en spek.

De snertdag is tevens de start van speciale acties en kortingen. Zoals bijvoorbeeld 10% op alles (vraag naar de voorwaarden) en aanvullend de magazijnsale.
‘Kerstbomen eruit, nieuwe meubels erin!’ is de slogan om het nieuwe jaar goed te beginnen.
“Daarom nodigen we graag belangstellenden uit eens een kijkje bij ons te komen nemen. Ook de nieuwe bewoners die een woon- of werkplek in onze gemeente hebben gevonden en zich oriënteren op de mogelijkheden. Bij Van der Linde Interieur vind je alles! Vloeren, raam- en wandbekleding, kasten op maat, complete slaapkamers en meubels. De interieuradviseurs en interieurarchitecten kunnen adviseren en meewerken aan het uitwerken van plannen; in 2D of 3D, van A tot Z en van zowel nieuw- als verbouw.”
Een aanrader: “Kom eens kijken en laat u verrassen. De koffie (en zaterdag de snert) staat klaar en advies is vrijblijvend.”
Let ook op de advertenties; vanaf de maand februari start een pvc vloeren actie!