vrijdag 10 juli 2020 | week 28
Home » Advertorial » Thema Oostlanddag 2019: Future Fit

Thema Oostlanddag 2019: Future Fit

Thema Oostlanddag 2019: Future Fit

Dit jaar vindt het grootste ondernemersevent van de regio Oostland plaats op woensdag
9 oktober. Dit keer met het thema Future Fit. Het belooft ook dit jaar weer bijzonder en inspirerend te worden. Een editie waar de ondernemers uit het vooruitstrevende Oostland echt centraal staan.

In het Oostland zijn bedrijven van wereldklasse gevestigd. Bedrijven die vooruitstrevend en innoverend ondernemen. Die slimme technologieën en ontwikkelingen toepassen binnen hun bedrijfsvoering en -cultuur. Want: deze snel veranderende wereld biedt veel kansen en mogelijkheden, ook voor jouw bedrijf.

Bedrijfsbezoeken

Tijdens de Oostlanddag op woensdag 9 oktober zetten vijf verschillende bedrijven hun deuren open voor deelnemers van de Oostlanddag. Deze ondernemers gaan graag in gesprek over wat ‘Future Fit ondernemen’ voor hen betekent en laten je zien en ervaren hoe ze dit toegepast hebben.
Op dit moment hebben de volgende drie bedrijven toegezegd mee te willen werken:
• Anthura
• LG Flowers / Oosterlaan Architecten
• Outdoor Valley
Met de overige partijen is de organisatie van de Oostlanddag nog in gesprek.

Netwerkapp

Vorig jaar werd tijdens het avondprogramma de Netwerkapp gelanceerd. Een geschenk van Rabobank, gemeente Lansingerland en gemeente Pijnacker-Nootdorp om ook na de Oostlanddag in verbinding te blijven met andere ondernemers uit het Oostland. Veel deelnemers hebben de app al dezelfde avond geïnstalleerd. Op dit moment zijn er ruim 200 deelnemers geregistreerd in de app.
Heb je de app nog niet gedownload? Niet getreurd, het kan nog steeds.
Download de ‘Netwerkapp’ uit de Play/App store, open de ‘Netwerkapp’, Registreer (via Linkedln), voer code OD2018 in.

Team Oostlanddag 2019

Ook dit jaar bestaat het organiserend team uit afgevaardigden van ondernemersverenigingen in het Oostland, de gemeenten Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Rabobank. Zij zetten zich in om van deze elfde editie wederom een grandioos succes te maken.