vrijdag 10 juli 2020 | week 28
Home » Advertorial » Theater Vlammen komt met nieuwe voorstelling
Bergschenhoek - Binnenkort brengen de leerlingen van Theater Vlammen de nieuwe voorstelling Kamer 13. De Lansingerlandse theatercursus onder leiding van Hélène Kennepohl is al sinds februari druk bezig met de voorbereidingen van deze voorstelling die zal worden uitgevoerd door verschillende vlamgroepen, met kinderen/jongeren van 8 tot 17 jaar. De voorstelling wordt gegeven in de aula van het Melanchthon College in Bergschenhoek.

Theater Vlammen komt met nieuwe voorstelling

Theater Vlammen komt met nieuwe voorstelling

Bergschenhoek – Binnenkort brengen de leerlingen van Theater Vlammen de nieuwe voorstelling Kamer 13. De Lansingerlandse theatercursus onder leiding van Hélène Kennepohl is al sinds februari druk bezig met de voorbereidingen van deze voorstelling die zal worden uitgevoerd door verschillende vlamgroepen, met kinderen/jongeren van 8 tot 17 jaar. De voorstelling wordt gegeven in de aula van het Melanchthon College in Bergschenhoek.

Dansdocent Roosmarijn Prins van Jay’s Place heeft met twee talentgroepen twee originele dansen ingestudeerd. Daarnaast zullen enkele leerlingen van Jay’s Place een sololied ten gehore brengen. Yvonne Martens van Haar en Make-up neemt samen met een aantal vrijwilligers de leerlingen onder handen. Alle kinderen krijgen bij Vlammen de ruimte om zelf zoveel mogelijk in te brengen in het stuk.
Na het grote succes van de voorstelling Grenzeloos hebben de leerlingen dit jaar een minder maatschappelijk thema gekozen. Dit is Kamer 13 geworden, een hotel met twaalf kamers waar personen zich anders voordoen dan ze in werkelijk zijn. Tijdens deze voorstelling komen veel verschillende personages aan bod waardoor er hilarische en onverwachte gebeurtenissen ontstaan. Het decor was dit jaar een grote klus en is verzorgd door decorman/geluidsman Jeroen van den Berg. Veel ouders zijn actief betrokken en benodigdheden voor het decor en de kostuums worden in een zeer korte tijd door iedereen bij elkaar gezocht en gemaakt.

Speeldata

De voorstelling wordt dit jaar weer gegeven in de aula van het Melanchthon College aan de Zijde in Bergschenhoek. Er worden dit jaar twee voorstellingen gegeven, op zaterdag 8 april om 19.30 uur (zaal open 19.00 uur) en op zondag 9 april om 12.30 uur (zaal open 12.00 uur). Kaartjes kosten € 9,-. Ze zijn vanaf 29 maart te koop bij A tot Z, Wilhelminastraat 10a in Berkel en Rodenrijs en eventueel aan de kassa voor aanvang van de voorstelling. Voor meer inlichtingen: www.theatervlammen.nl.