vrijdag 29 mei 2020 | week 22
Home » Advertorial » Terra Bleiswijk is verhuisd
V.l.n.r.: Remco Weenink en Mark Mostert (Berkel Flowers) Menno Krabben (Royal Brinkman) en Gerard en Jan Hogervorst (Hogervorst verpakkingen) toasten op een vernieuwende toekomst.

Terra Bleiswijk is verhuisd

Terra Bleiswijk is verhuisd

Bleiswijk – Na een grondige verbouwing opende Terra Bleiswijk (Berkel Flowers en Hogervorst Verpakkingen) op 1 februari officieel de deuren van hun nieuwe accommodatie bij Royal Brinkman aan de Hoefweg 191.

Royal Brinkman, Berkel Flowers en Hogervorst Verpakkingen toasten gezamenlijk op een vernieuwende toekomst. Met het samenbrengen van de drie groothandelsbedrijven in de tuinbouw onder één dak, ontstaat een bijzonder meetingpoint voor kwekers en bloemisten. Dit meetingpoint wordt een plaats waar partijen met elkaar ideeën uitwisselen en innovaties ontstaan. De drie bedrijven hebben een overzichtelijk en toegankelijk winkelconcept gecreëerd waarbij gemak en stop shopping op de voorgrond staat. “Ook al gaat de helft van onze verkopen tegenwoordig via de webshop”, aldus Menno Krabben van Royal Brinkman, “toch vinden wij het belangrijk om een fysiek verkooppunt te hebben waar het plezierig winkelen is.”

Samenwerking

De ondernemers binnen Terra gaan zich nog meer richten op de nieuwe mogelijkheden van digitale communicatie met toeleveranciers waardoor de toeleveringsprocessen verder verbeterd worden. Hierdoor zorgen zij voor een up to date assortiment bloemen, planten en bloemisterij benodigdheden. Eenvoudig gezegd, vandaag besteld de volgende dag vers in de winkel van de klant.
“Samen met onze klanten gaan wij een bloeiende toekomst tegemoet aan de Hoefweg”, aldus Mark Mostert van Berkel Flowers en Jan Hogervorst van Hogervorst Verpakkingen.

Geef een reactie