vrijdag 5 juni 2020 | week 23
Home » Politiek » Tegeltjes bodem recreatiebad De Windas laten los
Bergschenhoek - Wethouder Simon Fortuyn en exploitant Sportfondsen willen zo snel mogelijk weten hoe het komt dat er tegeltjes loslaten van de bodem van het recreatiebad in zwembad De Windas. De wethouder zegt "zich rot geschrokken te zijn" toen hij maandagmiddag de foto's van het zwembad zag.

Tegeltjes bodem recreatiebad De Windas laten los

Tegeltjes bodem recreatiebad De Windas laten los

Bergschenhoek – Wethouder Simon Fortuyn en exploitant Sportfondsen willen zo snel mogelijk weten hoe het komt dat er tegeltjes loslaten van de bodem van het recreatiebad in zwembad De Windas. De wethouder zegt “zich rot geschrokken te zijn” toen hij maandagmiddag de foto’s van het zwembad zag.

“We moeten snel weten wat er is gebeurd en hoe we het zwembad zo snel mogelijk weer gebruiksklaar hebben”, aldus de wethouder. “Dat doen wij samen met Sportfondsen. Dat tegels zomaar op zo’n manier kunnen loslaten is wel heel bijzonder. We moeten dit zo spoedig mogelijk oplossen.”
De wethouder bespreekt deze week of er naar alternatieven gezocht moet worden voor groepen gebruikers.
De gemeente en Sportfondsen gaan met experts op zoek naar de oorzaak van de loslatende tegeltjes. Onderzocht wordt hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden.
Sportfondsen heeft inmiddels laten weten dat niet alle geplande activiteiten in het zwembad kunnen doorgaan. Op de website en de Facebookpagina van De Windas staat alle informatie over de activiteiten.

Geef een reactie