donderdag 29 oktober 2020 | week 44
Home » Advertorial » Tal van leuke kerstartikelen bij Tine’s Hobby Techniek
Tine met enkele vrolijke Kerstpakketten in haar winkel aan de Berkelse Poort.

Tal van leuke kerstartikelen bij Tine’s Hobby Techniek

Tal van leuke kerstartikelen bij Tine’s Hobby Techniek

De dagen worden weer korter en veel mensen maken hun huis in deze tijd nog gezelliger, mede omdat ze er veelal niet alleen hun woon- maar ook hun werkomgeving van hebben gemaakt. Naast lekker lezen op de bank is ook het handwerken aan een opmars begonnen. Fijn om zelf te doen op de lange avonden die er aankomen, maar ook leuk als cadeautje voor bijvoorbeeld verjaardag, sinterklaas of een andere verrassingsdag.

Een bezoekje aan de winkel van Tine’s Hobby Techniek aan de Berkelse Poort 67 is nu zeker een aanrader, want ze heeft weer hele leuke handwerkartikelen in huis waarvan een deel zich met name richt op het naderende Kerstfeest. Aan de wanden en in de schappen hangen en staan duizenden borduur- en knooppakketten in vele soorten en maten. Er is maar weinig wat Tine niet kan leveren. Bovendien is er een ruime voorraad aan borduurzijde en daarbij allerlei accessoires die handig of noodzakelijk zijn om met het handwerken te beginnen.

Kerstartikelen

Veel artikelen kunnen nog voor de Kerst worden gemaakt. Zoals bijvoorbeeld de leuke kussens met vrolijke kerstkabouters of mooie dieren erop. Maar er zijn ook lopers, dekservetten, sokken, kaarten, flessenhangers, geurzakjes, boekenleggers en schilderijtjes, allemaal voor de kerst en compleet samengesteld, zodat er meteen mee begonnen kan worden. En nu al weet je zeker dat de ontvanger van een van die zelfgemaakte verrassingen er heel blij mee zal zijn. Deze kerstartikelen zullen de sfeer en gezelligheid in huis, de komende maanden zeker verhogen.

Kussenpakketten

Naast de vele kerstvoorstellingen presenteert Tine tevens een groot assortiment aan leuke en mooie kussenpakketten in honderden verschillende uitvoeringen en voorstellingen. Een hele serie Disney figuren, maar ook smurfen, Maya de Bij, Frozen, veel dieren, bloemen, natuurbeelden; te veel om op te noemen. En ook de bijpassende achterkanten en binnenkussens zijn er verkrijgbaar, dus het hele kussen kan meteen worden afgemaakt. Het aanbod wordt ook steeds aangevuld met nieuwe pakketten. Tevens is er een keuze in het borduren op voorgedrukt stramien of het zelf uittellen. Ook stramien en borduurzijde zijn in de winkel aan de Berkelse Poort veelvuldig te vinden. Dus op zoek naar een bepaalde kleur; even langs gaan bij Tine en je kunt weer verder.

Internet

Alle pakketten zijn thuis al te bekijken en te bestellen via de site www.tineshobbytechniek.com maar een bezoekje brengen aan de Berkelse Poortwinkel is ook zeker een aanrader. Bekijken van alle artikelen kan ook via cado.marktplaza.nl/winkel Borduurtechniek maar dan graag bestellen via borduurtechniek@hotmail.com.
Tine’s winkel is geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Telefonisch te bereiken via 010 – 5114488 / 06 – 43022663.