vrijdag 25 september 2020 | week 39
Home » Sport » Tafeltennissers TOGB verbazen

Tafeltennissers TOGB verbazen

Tafeltennissers TOGB verbazen

Wageningen – Als voorbereiding op de start van de eredivisie hebben de spelers van Combilo TOGB in Wageningen meegedaan aan de Shot top 20. Milo de Boer, Floris ZurMuhlen en Tim Gras deden mee namens de Berkelaren. De top 20 bestond uit spelers uit de eredivisie, aangevuld met gelijkwaardige spelers uit Duitsland. Verrassend genoeg stonden alle drie de promovendi hun mannetje in de poulefase. Tim wist twee partijen van de vier te winnen. Floris wist er drie van de vier winnen. Milo wist zelfs alle vier zijn partijen te winnen en zich daarmee voor de halve finales te plaatsen ten koste van spelers die een stuk boven hem staan op de Nederlandse ranglijst. Ook Floris en Tim wisten het weinige publiek (de reden kunt u denk ik wel raden) dat er zat te verbazen door overwinningen op spelers die boven ze staan op de ranglijst.
In de halve finale moest Milo tegen de in Duitsland woonachtige Zwitser Pekka Pelz, die overigens ook in de Nederlandse eredivisie uitkomt. Heel brutaal wist Milo de eerste twee games te winnen, maar moest echter toch toestaan dat Pekka aan het langste eind trok en de best-of-7-partij won. Pekka won vervolgens ook de finale van de Top 20.
Al met al een prima generale ter voorbereiding op de eredivisie. Deze gaat voor Combilo TOGB op 26 september beginnen om 15.00 uur in Den Opper. Van Wijnen/Smash uit Hattem is dan de eerste tegenstander. Voor praktische zaken rondom toegang en de livestream kunt u vanaf volgende week kijken op ttvtogb.nl.