woensdag 12 augustus 2020 | week 33
Home » Sport » Tafeltennissers TOGB neemt volle buit mee uit Lochem
Michel de Boer en Adam Hmam in actie. Foto: Bennie Schoonhoven.

Tafeltennissers TOGB neemt volle buit mee uit Lochem

Tafeltennissers TOGB neemt volle buit mee uit Lochem

Berkel en Rodenrijs – Het vlaggenschip van ttv TOGB mocht afgelopen weekend afreizen naar Lochem om het aldaar op te nemen tegen lttc De Toekomst. Naast een te verwachten overwinning was het ook zaak om zo min mogelijk punten te laten liggen om de aansluiting bij de kop te houden.

Voor TOGB speelden Michel de Boer, Tim Gras en Tunesiër Adam Hmam. De eerste drie enkelpartijen werden door de TOGB’ers gewonnen, waarbij alleen Tim een game moest laten aan Emine Ernst. TOGB ging gestaag door. Het was vooral waken voor onderschatting, maar door elkaar elke keer weer op verbeterpunten te wijzen, bleef de aandacht goed bij de partijen. De trein van TOGB denderde er in het mooie onderkomen van de Toekomst vol overheen. Er was geen houden aan bij de ontvangende club. Na afloop stond er een prachtige 10-0 overwinning op het scorebord.
De stand aan kop van de eerste divisie is nu: VeerhuisWessem/Westa – 26, TOGB – 24,
Klimaatgroep Stars – 23. Er zijn nog zeven wedstrijden te gaan.
Het eerste jongensteam van TOGB heeft een verdienstelijke 5-5 weten te spelen tegen de Treffers in Klazienaveen. Rick en Benjamin wonnen elk twee partijen en Thomas één partij.
Er volgt nu een periode van toernooien waardoor de volgende competitieronde gepland staat op 7 maart. Dan mag TOGB heren 1 op bezoek bij de koploper in Limburg. TOGB/BNLGroupTaverzo jeugd 1 gaat dan op bezoek bij Scylla in Leiden.