zaterdag 16 januari 2021 | week 02
Home » Nieuws » Suzan Lamens toont zich ambassadeur op de tennisbanen van Berkenrode
Zaterdagmiddag organiseerde Suzan Lamens samen met Berkenrode en Tennisschool De Brug een evenement om plaatsgenoten op een plezierige en veilige manier kennis te laten maken met tennis.

Suzan Lamens toont zich ambassadeur op de tennisbanen van Berkenrode

Suzan Lamens toont zich ambassadeur op de tennisbanen van Berkenrode

Berkel en Rodenrijs – Ook in coronatijd is tennis een veilige en leuke buitensport gebleken. De Nederlandse tennistop, onder aanvoering van Robin Haase, is een landelijk initiatief gestart om alle sportievelingen moed in te spreken en aan te sporen weer aan het sporten te gaan.

Trees Borkus-Henskens

Suzan Lamens, onze tennistopper uit Lansingerland en inmiddels de nummer 15 op de Nederlandse ranglijst, is als lid van ATV Berkenrode de plaatselijke ambassadeur van dit initiatief. Zaterdagmiddag 27 juni organiseerde zij samen met Berkenrode en Tennisschool De Brug een evenement om plaatsgenoten op een plezierige en veilige manier kennis te laten maken met tennis.

Nieuwe banen

De nieuwe gravelbanen lagen er die middag schitterend bij toen de belangstellenden werden welkom geheten door enkele leden van de tennisvereniging. Vervolgens kregen zij een anderhalf uur durend programma aangebonden, bestaande uit een clinic van Suzan en tevens een proefles en mini-competitie van tennisschool De Brug. De gasten reageerden enthousiast op het programma, ondanks de enkele druppel die tijdens de middag viel maar geen enkele invloed bleek te hebben op zowel het spel als de inzet van de spelers; het plezier werd er niet minder om.

Informatie

Vrijwilligers van Berkenrode voorzagen de deelnemers na afloop van een drankje en informatie over tennis en tennisles bij Berkenrode. Vrijwilligers die herkenbaar waren aan hun speciale ‘WELKOM’ outfit, zodat alle spelers en bezoekers zien tot wie ze zich kunnen richten als ze maatjes zoeken of iets willen vragen. Vanaf de nazomer kan er hopelijk niet alleen buiten, maar ook weer in de tennishal van Berkenrode gespeeld worden.
Wie ook interesse heeft in tennissen bij Berkenrode kan voor meer informatie kijken op www.atvberkenrode.nl of mailen naar welkom@atvberkenrode.nl.