woensdag 30 september 2020 | week 40
Home » Advertorial » Super Breakfast bij Annie

Super Breakfast bij Annie

Super Breakfast bij Annie

Berkel en Rodenrijs – Annie gaat graag met de tijd mee, zo blijkt uit de actuele menukaart van restaurant Annie aan het Westerwater in Berkel Centrum. Van dinsdag tot en met zaterdag wordt er tussen tien en twaalf uur een heerlijk ontbijt geserveerd met daarin tevens een ruime keuze uit vegan gerechten als bijvoorbeeld de yoghurt en de Acaï bowl. Want Annie vindt het gezellig als iedereen bij haar aan kan schuiven.

Restaurant Annie presenteert een vijftiental vegan producten en is met zo’n uitgebreid assortiment voorloper in Lansingerland en omgeving. Ook een bijpassend glaasje wijn is vegan in zowel rood als wit verkrijgbaar, geklaard op bentoniet (kleigrond). Het dessert? Melkvrij sorbetijs of waterijs als verrassende afsluiting. Je hoeft het dorp dus niet meer uit om vegan een compleet menu te kunnen kiezen.

Mooie producten

Annie is en blijft dus leuk voor iedereen! Ook voor alle gasten die een keuze maken uit de uitgebreide kaart of eens een lekker vegan gerechtje daarvan willen kiezen. Want die kaart is het bekijken meer dan waard en biedt een uitgebreide keuze uit gerechten voor elk moment van de dag. Ontbijt, lunch en diner met als concept de Starters & Bites.

Starters & Bites concept

Hierbij bent u bij Annie 2,5 uur op visite in Berkel Centrum. “Wij serveren zoveel gerechten u wilt en deze worden opgediend in haar warme nieuwe huiselijke stijl. Iedere ronde bestelt u per persoon een gerecht en dit zo vaak u dat zelf wenst. De prijs is inclusief aangeboden brood met smeersels, frietjes, aardappelpartjes en salade.
Wij bieden een keuze van 30 huisgemaakte vis, vlees en vegetarische gerechten aan (veganistisch en vegan eveneens mogelijk). Onze favoriete gerechten van de gasten hebben wij behouden ofwel in een nieuw jasje gestoken. Hiernaast hebben wij ook vernieuwde overheerlijk combinaties toegevoegd. Annie ontvangt de vroege vogels ook graag en biedt 20% korting op de Starters & Bites gerechten als u voor 18.30 uur van tafel bent.
Annie heeft met zorg de lekkerste gerechten gekozen en deze ook als voor- of hoofdgerecht aangeboden. Mocht u heerlijk willen genieten en toch nog willen winkelen in het gezellige centrum.”
Neem vast eens een kijkje op www.restaurantannie.nl.