zaterdag 8 augustus 2020 | week 32
Home » Algemeen » Stichting Welzijn en RTV Lansingerland houden BINGO bij u thuis
De Bingo Pad.

Stichting Welzijn en RTV Lansingerland houden BINGO bij u thuis

Enthousiaste reacties op nieuw initiatief

Stichting Welzijn en RTV Lansingerland houden BINGO bij u thuis

Lansingerland – Mensen reageren enthousiast op de BINGO TV die op 1 en 15 augustus van 16.00 tot 17.00 uur via het kanaal van RTV Lansingerland wordt gehouden. Omdat er op dit moment geen bingo’s plaatsvinden op de locaties van Welzijn Lansingerland is dit idee ontstaan. De bingomiddagen op de locaties zijn altijd gezellig en worden druk bezocht.

De uitzending wordt verzorgd door de ‘Bingo-vrijwilligers’ van Welzijn Lansingerland. Zij worden hierin bijgestaan door Bingo-Ring in Bleiswijk. Bingo-Ring levert speciaal voor deze uitzending de nieuwste apparatuur, de Bingo Pad, met bijbehorende bingokaarten.
Bingo-Ring is al jaren de specialist op bingogebied. Sander van Bracht kocht als eerste een Bingo Pad na een zeer geslaagde test tijdens de Koningsdag Buurt Bingo in Bleiswijk. Nu assisteert hij ook bij deze TV-uitzendingen. Onder de naam Psjoooh-Events.nl organiseert hij op locatie bingo, muziekbingo, events en ander entertainment.

Vanuit de luie stoel

Sylvia Frau van Welzijn Lansingerland legt uit hoe BINGO TV werkt. “De bingo is rechtstreeks, vanuit uw luie stoel, te volgen op het TV-kanaal van RTV Lansingerland. Daar moet u dus eerst op afstemmen. Zowel op 1 als 15 augustus worden er twee rondes gespeeld. De bingokaarten zijn tot en met maandag 27 juli voor € 3,- per stuk (twee velletjes) voorzien van datum te bestellen én te betalen via: www.ActiefLansingerland.nl . Voor € 3,- speelt u twee dagen mee. Ze worden dan bij u thuis bezorgd. Een volle kaart betekent ‘BINGO’ en prijs! U kunt dan tijdens de uitzending bellen naar RTV Lansingerland. De telefoonnummers verschijnen in beeld en vervolgens zal een vrijwilliger de prijs bij u thuis bezorgen (alleen als u in Lansingerland woont). Via de moderne apparatuur kan direct worden gecontroleerd of u bingo heeft. Per ronde kunnen twee winnaars tijdens de uitzending bellen. Zij winnen de hoofdprijs. Heeft u ook een volle kaart en behoort u niet tot de eerste twee bellers tijdens de uitzending, probeert u het dan opnieuw.”

Sponsoring

Sylvia: “Dat we sociale middenstanders hebben in Lansingerland is bekend. Ook de prijzen van de Bingo TV worden door hen beschikbaar gesteld. Deze keer zijn dat: PLUS Koelhuis en Erik’s Outlet in Bergschenhoek, KaaZaak, Bakker Ammerlaan, Slagerij de With, Juwelier Den Boer, Hans van Straalen Tweewielers, Hans Janssen Tweewielers, Aphrodite Bloemsierkunst en Jumbo in Bleiswijk alsmede Gilde Poelier Leon van den Berg en Maison Sjokola in Berkel en Rodenrijs. De prijzen? Cadeaubonnen en cadeaupakketten.”